contadores Skip to content

Apple kunne presentere ny iPad Pro og en 13 ″ MacBook, men ikke iPad mini

Bilde | [TopBanana](Http://www.topbananas.com/2016/05/using-the-ipad-pro-vs-macbook/)

Bilde | TopBanana

Apple ryktes å forberede seg på lanseringen en ny 13-tommers MacBook og en linje med redesignet iPad Pro … men det vil ikke være noen iPad mini. I følge et DigiTimes-innlegg vil den nye MacBook-prisen bli priset til 1 200 dollar, og en Kaby Lake-CPU med en 14 nanometer-arkitektur.

I løpet av denne uken la DigiTimes vekt på lanseringen av en MacBook Air i september eller oktober, uansett modell, tror noen analytikere som Mark Gurman at en av dem vil ha en grunnpris på 999 dollar.

På den annen side, som vi allerede har avansert flere ganger, planlegger også det bittede eplefirmaet å presentere nye helt redesignede iPad Pro. De vil ikke ha en hjemmeknapp, sidekantene vil være litt mindre og de vil ha ansiktsgjenkjenning av Face ID.

IPad-linjen 2018 vil ha en 10,5-tommers versjon og en annen 12,9-tommers versjon. Begge vil bli markedsført sammen med iPad Pro (2018) med en 9,7-tommers skjerm som de presenterte i april. Men dessverre antyder alle ryktene at det bittede eplefirmaet ikke vil oppdatere sin linje med iPad mini-nettbrett.

Den nye iPad kommer med en adapter 18W USB-C som vil lette hurtiglading. Vi tror at denne nye adapteren ikke vil bli solgt separat.

I tillegg kunne Apple dra nytte av sin septembernøkkel for å lansere den trådløse AirPower-laderen en gang for alle, en lansering som firmaet har forsinket i nesten et år. Det spekuleres i at Apples ladebase vil koste mellom 150 og 200 euro.

Til slutt, Apple vil også introdusere tre nye iPhoner. To OLED-versjoner og en LCD-versjon til en rimeligere pris. Alt dette i et arrangement som vil finne sted i midten av september og som du alltid kan følge fra iPadizate.

Spor | Macrumors