contadores Skip to content

Apple kunne satse veldig sterkt på iOS i bilen neste år

iOS i bilen kan være i 35 millioner biler i 2018

I juni i år introduserte Apple iOS 7, OS X Mavericks og den nye Mac Pro. Imidlertid var det flere presentasjoner som ikke hadde samme innvirkning, til tross for at de var noe grunnleggende for fremtiden. iOS i bilen ble introdusert for å forbedre sikkerheten, av samhandle med enheten vår mens du kjører og selvfølgelig underholdning “om bord. iOS i bilen har ennå ikke nådd noen bil, selv om selskaper som Ferrari, Nissan eller Volvo allerede har uttrykt interesse for å integrere den i sine neste biler.

ios-in-the-car

En ABI-forskningsrapport tydeliggjør at de neste 5 årene, biler med integrering av mobilenheter vil øke betydelig. Tallet de vurderer er 35 millioner biler for 2018, hvorav Apple kan ha en stor representasjon (nærmere 50% av totalen). Gareth Owen, selskapets sjefanalytiker, uttaler at “Apple ser ut til å ha en veldig aggressiv plan for å lansere iOS i bilen i 2014

Allerede i WWDC snakket Apple-ledere om denne applikasjonen som noe veldig viktig og en av nøklene til selskapet å avansere. Jeg ble ikke feillagt. I økende grad søker brukerne om total integrasjon av enhetene sine med det som omgir dem i deres daglige. TV, kjøleskap, låser og til og med lyspærer har bukket under for feberen til kontroll av flere enheter.

Integrering av flere enheter har nådd mange områder i livet vårt

ios-in-the-car-apple

I denne rapporten uttrykker han bekymringen fra noen bilprodusenter:

“Vanskeligheten for bilprodusentene er ikke bare hvordan man oppnår en perfekt integrasjon mellom smarttelefoner og biler, men også i å sikre at bilens levetid og de forskjellige generasjonene av enheter ikke påvirker synkroniseringen. Det er uunngåelig at forbrukere krever muligheten for å bruke mobilen i biler, enten det er luksusbiler eller ikke. Noen produsenter som bygger få biler eller har lave kostnadsmarginer vil imidlertid synes det er rimeligere å investere i sine egne integrasjonssystemer og stole mer på teknologiplattformer for biler. ”

Med bruk av Googles selvkjørende biler, Bilindustrien har blitt en ny nisje i markedet som skal utnyttes av teknologiselskaper.. Apple var rask, for noen måneder siden, til å patentere berøringsskjermen på biler. Som påpekt av Cult Of Mac, er bilen et av de få stedene hvor vi fremdeles ikke kan glede oss over fordelene med full tilkobling. Hvis det som denne rapporten hevder er sant, har Apple et enormt marked her.

Og du, bruker du allerede noe integrasjonssystem med bilen din? Vil du at dette skal skje, eller ser du det som ubrukelig og usikkert? Fortell oss alt du synes om dette emnet.