contadores Skip to content

Apple kunne selv ha bekreftet den mørke modusen til iOS 13

En av de mest tilbakevendende ryktene de siste årene har vært den om ankomsten av en mørk modus til iOS. Vi har lyttet til denne mulige nyheten i flere år, og etter hver iOS-presentasjon ble vi noe skuffet, nok et år uten mørk modus. Imidlertid ser det ut til at iOS 13 endelig vil avslutte dette ryktet, og den mørke modusen vil være en del av det nye iPhone og iPad-systemet.

Det er sant at det i år har vært mye mer snakk om denne mørke modusen enn tidligere år, vi har sett mange lekkasjer som tok det for gitt. Som du sikkert allerede vet, sendte Apple i går invitasjoner til den grunnleggende grunntonen til WWDC 19 og oppdaterte også WWDC-appen. I denne appen er det mange konferanser og økter som Apple-eksperter vil gi til utviklere og en av dem kunne ha bekreftet den mørke modusen til iOS 13.

Denne økten er litt mørk

WWDC-appen har et detaljert kart over McEnery Convention Center i San José og med alle økter utviklerne kan registrere seg på. Hver av dem har en tittel, og vi kan se økter dedikert til mange aspekter av iOS og andre systemer.

Vi har økter dedikert til Siri-snarveier, App Icon Design, AirPlay og mange andre. Men det er en som ser ut til å bekrefte den mørke modusen som vi vil se i iOS 13. Apple har tittelen det “Denne økten er en slags mørk”, og det virker klart at det vil være fokusert på å vise utviklere hvordan de bruker mørk modus i appene sine.

I tillegg til dette er vi sikre på at store overraskelser venter oss siden det er noen økter med skjulte titler som Apple ikke ønsker å gi ledetråder på.

“Vi holder dette lavt ? og ?”

“?, la oss holde dette hemmelig”

“Vi trenger å være ? på denne”

Mange overraskelser venter oss i denne WWDC 19 som vil finne sted om mindre enn to uker, det er mange ting vi allerede vet og andre som fremdeles er hemmelige.