Koblinger til nedlasting av iOS 8 Beta 2 for iPad, iPad Mini og iPhone

Apple kunne sluppet iOS 8 Beta 2 denne uken (Oppdatert)

I følge utgivelsesplanen for tidligere versjoner, ville iOS 8 beta 2 være ute ganske snart

For et par uker siden at Apple avduket iOS 8 i den første grunntonen til WWDC14, da den også ga ut den første betaen for utviklere. Imidlertid lurer mange allerede på når beta 2 av iOS 8, som kan være i ferd med å bli løslatt.

Som vanlig er betasversjonene ikke perfekte og har feil og bugs at selskapet gradvis løser seg med de forskjellige oppdateringene frem til den endelige versjonen for alle brukere, som vil bli utgitt i september sammen med den nye iPhone 6.

iOS8-beta2

Hvis vi ser tilbake ser vi forskjellen i dager mellom lanseringen av en beta og en annen av de forskjellige versjonene av iOS. I løpet av de siste fire årene, Apple har opprettholdt en utgivelsesplan som dreier seg om 15 dagerDerfor ser alt ut til å peke på at vi kunne se den nye Beta fra iOS 8 denne uken.

Den andre betaen av iOS 8, i ferd med å komme

I tilfelle av iOS 4, lansert i 2010, bare 12 dager gikk mellom den første og den andre beta. Dette har vært den korteste tiden, siden det i 2011 med iOS 5 gikk 18 dager, mens med iOS 6 og iOS 7 måtte vi vente henholdsvis 15 og 14 dager.

ios-8-beta-2-3

Etter å ha sett hvordan Apple har oppført seg de siste fire årene med de forskjellige versjonene av iOS, kan vi bare tenke det beta 2 av iOS 8 for utviklere er i ferd med å bli utgitt.

Som forventet, Apple vil fikse noen feil og problemer som finnes i iOS 8 beta 1, men vil også inkludere noen forbedringer.

ios-8-beta-2-2

Det er fortsatt en lang vei å gå for den endelige versjonen av iOS 8

Det er som det kan se på analysene som kom ut av den første betaen av den nye versjonen av Apples mobile operativsystem, det ser ut til at vi må se det passere foran oss omtrent fem betas til den endelige versjonen endelig kommer, som vi kan glede oss over på iPhone, iPad og iPad Mini.

Ser vi frem til neste beta, ventes også ventetiden å dreie seg om to uker. På denne måten, vi kunne se b5eta 3 i slutten av juni eller begynnelsen av juli.

Oppdatering: Til slutt var ikke ryktene misvisende, og iOS 8 beta 2 er nå tilgjengelig for alle utviklere.