contadores Skip to content

Apple kunne starte iPad 6 eller iPad PRO i 2014 med 2K-oppløsning for å erstatte MacBook

En mulig iPad 6 kan fjerne rampelyset av en mulig iPhone 6

Vi har snakket i noen uker om hva som kan være den neste Apple-smarttelefonen, som vi kaller iPhone 6. Vi har snakket om større skjermer, buede skjermer, materialer som lar oss lage en enormt tynn iPhone, etc., men kanskje den neste terminalen ikke er det mest revolusjonerende produktet som Apple presenterer neste år.

Enkelte rykter forsikrer at en ny Apple-enhet kan bli sentrum for oppmerksomheten til alle mediene. I følge nylige rapporter er den Cupertino-baserte tech-giganten kunne lansere en iPad 6 eller PRO i 2014 med 2K-oppløsning.

Apple kan lage en “iPad PRO”

Hvis du har lagt merke til det, har vi sagt “iPad PRO” Slik begynner noen medier å ringe den mulige iPad 6. Hvorfor? I følge rapporter, fordi Apple kan jobbe med et nettbrett kombinere mulighetene til MacBook Air og MacBook Proderav uttrykket “PRO

ipad-12,9-inch

Som du vet er det ikke første gang vi snakker om muligheten for at Apple lanserer en iPad på mer enn 9,7 tommer. I følge noen rapporter har Cupertino-selskapet testet enheter med skjermer opp til 12,9 tommer. Dagens rapport sikrer derimot også at de fra eplet vil lansere denne enheten i 2014, og at den også vil inkludere 2K-oppløsning. De tør til og med å indikere det en annen mulig modell med 4K-oppløsning ville ankomme i oktober.

Ryktet om den mulige 12,9-tommers iPad-en er publisert på ganske alvorlige måter, som Barclays Equity og Wall Street Journal. På den annen side publiserte et kinesisk nettsted at Foxconn hadde jobbet med Apple i forskningen og utviklingen av denne modellen. Korea Times gjentok nyheten:

“Den 12,9-tommers iPad vil forbedre bildekvaliteten.” “Den neste nettbrettet vil gi en bildekvalitet veldig lik UHD. “

ipad-12,9-inch-1

Hvis Apple endelig slipper en større iPadDet er klart at du må endre oppløsningen til enheten til en høyere for ikke å miste bildekvaliteten. Samsung har allerede vist at det er noe marked for nettbrett med skjermer som går over 10 tommer, så Apple vil kanskje komme inn i dette markedet.

Som kommentert i Korea Times:

“Ved å diversifisere linjen av nettbrett, planlegger Samsung å bygge bro mellom Apple og dette markedet. Samsung mener at det kan ødelegge Apple i nettbrettmarkedet, akkurat som i smarttelefonmarkedet. ”

Så som de forklarer i IBT, ser det ut til at Apple vurderer kanskje å lansere en antakelse “iPad PRO”12,9 tommer i 2014. Hva skulle du tro? Tror du Apple kan lansere et produkt som ville avslutte den vellykkede MacBook?