Apple kunngjør 9 nye bilprodusenter for å integrere CarPlay

Apple samler allerede totalt 29 bilprodusenter som skal integrere CarPlay i bilene sine

Apple kunngjorde nylig inkludering av 9 nye bilprodusenter for å integrere CarPlay-tjenesten i sine nye kjøretøyer. For øyeblikket har vi ikke klart å vite når de vil begynne å inkludere denne teknologien i modellene sine, men alt tyder på at de vil gjøre det. i de kommende månedene.

Etter den nylige kunngjøringen om at Audi vil integrere CarPlay til alle kjøretøyene fra begynnelsen av 2015 i Europa og 2016 i Nord-Amerika, har gutta fra Cupertino, som vi tidligere har sagt, ønsket å kunngjøre avtale med 9 nye bilprodusenter at de snart implementerer sin nye teknologi i bilparken.

Kunngjøringen har blitt gjort gjennom det offisielle Apple-nettstedet, og vi har kunnet finne merkevarer som Abarth, Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Mazda og Ram. Disse bilprodusentene har forpliktet seg til Cupertino-gutta å integrere CarPlay i kjøretøyene i løpet av en nærm fremtid, noe som betyr at selskapet allerede har klart å samle totalt 29 partnere for din innovative teknologi.

apple-kunngjør-9-bil-produsenter-vil-integrere-carplay

De første bilene med CarPlay kunne komme senere i år

CarPlay-teknologien kan begynne å vises i Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Volvo og Ferrari biler senere i år 2014Mens andre produsenter kan inkludere teknologien tidlig neste år. I tillegg, som vi kunne vite for en stund siden, forpliktet selskapene Alpine og Pioneer seg til Apple-prosjektet ved å tilby en integrasjon med sine Aftermarket-stereosystemer, men de har ennå ikke kunngjort noen omtrentlig dato for deres ankomst til markedet.

CarPlay ble introdusert i fjor på WWDC 2013 under navnet “iOS i bilen”. Siden den gang har vi kunnet oppdage nye funksjoner av den nye teknologien, som Google har ønsket å konkurrere med den nylige presentasjonen av Android Auto, for eksempel at den vil fungere side om side med den intelligente stemmeassistenten, Siri, i tillegg til enkle berøringskontroller som vil gjøre livet enklere i bilen.

Målet med Apple, og som standard, av CarPlay er ingen ringere enn å lansere en teknologi som er kunne lette føreren med det enkle målet at det ikke kan bli distrahert mens du kjører på grunn av mobilen din.

apple-kunngjør-9-bil-produsenter-vil-integrere-carplay-2

Derfor vil CarPlay la oss få tilgang til applikasjonene til iOS-enheten vår, for eksempel E-post, meldinger, kart, musikk, telefon og mer, på en enkel og enkel måte takk og uten å måtte ta blikket fra veien, takket være integrasjonen med Siri.

Som vi har kunnet lese i 9to5mac, som tiden går, og etter praktisk talt et år siden presentasjonen, ser det ut til at prosjektet som Apple startet med CarPlay går fremover med store sprang de siste månedene for å integrere tjenesten til alle de viktigste bilmodellene som er tilgjengelige på markedet.

Planlegger du å kjøpe en bil? Vil du vente på at jeg tar med meg CarPlay?