Apple kunngjør iPhone 6s i Keynote 9. september

Apple kunngjør iPhone 6s i Keynote 9. september

For noen uker siden begynte det å bli sagt at 9. september ville være dagen valgt av Apple for å gjennomføre sin tradisjonelle september Keynote, og endelig har selskapet offisielt bekreftet det. Mottoet som ble valgt til årets Keynote er “Hey Siri, gi oss et hint” (Hey Siri, gi oss et hint), og det forventes at Apple vil avduke iPhone 6s, den neste generasjonen av smarttelefonen sin.

Apple begynte å sende i går Offisielle medieinvitasjoner til din neste spesielle begivenhet som finner sted 9. september klokken 19 (spansk halvøy), som vil finne sted på Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco, som bekrefter de andre ryktene. September Keynote er angitt til å inkludere den neste generasjonen av iPhone, selv om en oppdatering til Apple TV som brukerne har ventet på også forventes å se dagens lys.

Apple bekrefter Keynote for 9. september.

Apropos Apple TV, slagordet til invitasjonen “Hey Siri, give us a hint” får en til å tenke at det absolutt er en referanse til den iOS-baserte versjonen som vil debutere med applikasjonsstøtte og en forbedret fjernkontroll via Siri. Når det gjelder de to nye iPhonene som Apple vil presentere den dagen, forventes det betydelige forbedringer på maskinvarenivå, som vi vil fortelle deg nedenfor.

iPhone 6s, iOS 9 og Apple TV, noen av hovednyhetene

IPhone 6s og 6s vil ha store forbedringer av bakkameraet, som forventes å ha en større 12-megapiksel sensor som kan tas opp i 4K-oppløsning. På den andre siden, det fremre kameraet kan inneholde en skjermblits likt den som ble brukt av Photo Booth-appen på Mac.

I tillegg har det også vært kjent at Apple vil inkludere levende bakgrunnsbilder på smarttelefonen som de fra Apple Watch og at de ville samsvare med de lekkede bildene av den påståtte saken 6s Plus. I denne boksen, som vi så i går på iPadizate, dukket bildet av en iPhone opp med bakgrunn fra en gullfisk.

Apple bekrefter Keynote for 9. september.

Som tidligere år, sikkert Apple vil dra nytte av denne hendelsen for å vise den endelige versjonen av iOS 9 og OS X El Capitan og kunngjør dagen for ankomst. I tillegg kunne vi også denne gangen se presentasjonen av watchOS 2, den andre versjonen av Watch-operativsystemet, nok en gang før den når brukere.

IPhone 6s skulle være i salg 18. september

Når iPhone 6s og 6s Plus ble presentert i Keynote “Hey Siri, gi oss et hint”, Eventuelt vil en forhåndsreserveringsperiode åpne 11. september og vil være i salg den 18. september, på fredag ​​i uken etter presentasjonen. På den annen side vil det sikkert være forskjellige faser av distribusjon og Spania vil bli inkludert i den andre, så det vil være nødvendig å vente noen dager til med å ha den nye smarttelefonen i vårt land.

Apple bekrefter Keynote for 9. september.

Til slutt, for å si det Apple også har oppdatert sin hjemmeside for å kunngjøre at den vil kringkaste live-hendelser via streaming. For dette vil det være nødvendig å ha en iPhone, iPad eller iPod Touch med Safari på iOS 7 eller nyere, en andre eller tredje generasjon Apple TV med versjon 6.2 av programvaren eller nyere. Når det gjelder PC-brukere, har Apple lagt til støtte for streaming på Windows 10 med Edge-nettleseren.

Som alltid, på iPadizate vil vi være ved foten av canyon for å gi deg alle nyhetene om Keynote “Hey Siri, gi oss et hint”, så hvis du ikke vil gå glipp av noe … ikke gå for langt!