Apple kunngjør Keynote for 9. september. IPhone 6 og iWatch?

Apple bekrefter grunntonen for 9. september …

Får vi se iPhone 6 og iWatch?

Den offisielle bekreftelsen fra Apple for hovednotatet ditt har endelig kommet gjennom en pressemelding der de blinker til fansen hans indikerer at “Jeg skulle ønske vi kunne si mer”. Det valgte stedet vil være forskjellig fra det vi er vant til på Yerba Buena Center i San Francisco, og vil bli holdt på Flint Center for Performing Arts i Cupertino, Calif, Arrangementet er planlagt til tirsdag den 9. kl. 18:00 GMT, 10 om morgenen i Stillehavet, og selvfølgelig vil vi sende den direkte og direkte fra iPadizate.

Alle ryktene antyder at i dette neste arrangementet vil den forventede iPhone 6 bli presentert i de to forskjellige versjonene av 4’7 og 5’5 inches. Men nyheten stopper ikke der, Det forventes også at en ny bærbar enhet vil bli presentert som alle peker på at det er en Cupertino smartwatch, iWatch.

keynote-iphone-6-eple-iwatch-2

IPhone 6 kunne være i salg også i september

Det viktigste for oss som vil ha en iPhone 6 i hendene er når vi kan kjøpe den. Hvis Cupertino ikke endrer utgivelsesplanen, bør den nye iPhone bli lagt ut på salg 19. september., selv om vi må ta hensyn til ryktene som har påpekt at det kan være problemer med produksjonen, men at de ifølge analytiker JP Morgan ikke vil påvirke produksjonen.

Når det gjelder det neste operativsystemet som guttene fra det bitte eplet vil presentere, iOS 8, er det forventet at det vil bli utgitt for alle brukere ikke lenge etter denne Keynote, hvis de som forventet følger den samme kalenderen som vi er vant til, vil iOS 8 være tilgjengelig 17. september.

keynote-iphone-6-eple-iwatch-3

IWatch-overraskelsen

For lenge siden påpekte ryktene at Keynote ville være senere i år, men de siste lekkasjene som tydet på at presentasjonen ville være 9. september har endelig vært vellykket. Disse samme ryktene har indikert at iWatch vil bli presentert av de fra Cupertino samme dag. Presentasjonen vil være nesten nøyaktig 5 år etter presentasjonen av den første iPhone, og ettersom vi har publisert fra iPadizate vil den bringe to modeller, en på 4,7 tommer og en på 5,5 med en “A8” -prosessor.

IWatch-konsept laget av Martin Hajek.IWatch-konsept laget av Martin Hajek.

Som alle Apple-enheter forventes det at iWatch integreres sømløst med iPhones, noen rykter antyder at skjermen vil være mellom 1,6 og 1,8 tommer og kan inkludere fleksibel AMOLED-teknologi.

Hva forventer du av denne grunntonen? Vi avventer din mening i kommentarene.

Spor | Appleinsider