free estadisticas Saltar al contenido

Apple kunngjør ny MacBook Pro 16 enda mer PRO enn før

marzo 19, 2020

Ryktene om en ny 16-tommers MacBook Pro-modell hadde hørt ut i noen tid, og til slutt har Apple nettopp kunngjort det. En ny modell der ordet "PRO" gir mer mening enn noen gang på grunn av dets utrolige spesifikasjoner, og at den er rettet mot utviklere, fotografer, fagfolk innen film og video, forskere, musikkprodusenter og alle som er avhengige av en Mac for å lage sitt beste verk.

Den nye MacBook Pro inneholder en strålende 16-tommers Retina-skjerm, de siste 8-kjerneprosessorene, opptil 64 GB RAM, neste generasjons grafikk med opptil 8 GB VRAM, og en ny avansert varmespredningsdesign, som gjør den til den kraftigste MacBook Pro som er laget til dags dato.

"Forretningskundene våre forteller oss at de ønsker at deres neste MacBook Pro skal ha en større skjerm, og raske raske ytelser, størst mulig batterilevetid, det beste bærbare tastaturet, fantastiske høyttalere og enorm lagringskapasitet; og 16-tommers MacBook Pro tilbyr alt det og mer »

«Med sin strålende 16-tommers Retina-skjerm, 8-kjerneprosessorer, neste generasjons profesjonell grafikk, raffinert termisk design, nytt Magic Keyboard, seks høyttalers lydanlegg, 100 Wh batteri, opptil 8 TB lagringsplass og 64 GB Rask minne, 16-tommers MacBook Pro er den beste profesjonelle bærbare datamaskinen i verden. ”

TOM BOGER, SENIOR DIREKTØR FOR APPLE MAC- OG IPAD-MARKEDSFØRING

Funksjoner i den nye MacBook Pro 16

16-tommers retina-skjerm

Den nye 16-tommers MacBook Pro Den har det hittil største netthinnedisplayet med 500 nit og bredt P3 fargespekter. Den har en oppløsning på 3072 × 1920 og en høyere pikktetthet på 226 ppi, og tilbyr nesten 6 millioner piksler og individuelt kalibrert på fabrikken for å sikre nøyaktigheten til gamma, hvitt punkt og primærfarger.

MacBook Pro 16 Magic Keyboard

Tastatur for den nye MacBook Pro 16

Et av de mest kontroversielle punktene i tidligere versjoner av MacBook har vært butterfly-tastaturet. Et tastatur designet av Apple som har brakt mer enn et problem for selskapet til det bitte eplet, og det endelig tilbake til den klassiske saksformede designen, men foredlet til å gi en bedre følelse av tastetrykket. Tastaturet er beskyttet av en Apple-designet gummikuppel som lagrer mer potensiell energi for en bedre tastetrykkopplevelse.

Et tastatur som tilbyr en komfortabel, tilfredsstillende og rolig skriveopplevelse som inkluderer en fysisk fluktnøkkel og en omvendt "T" -layout for piltastene, sammen med berøringslinje og berørings-ID.

Mer avansert termisk design

16-tommers MacBook Pro bruker et nytt varmespredningssystem som lar systemet kjøre med høyere effekt i lengre perioder. Vifteutformingen har et større løpehjul med utvidede kniver samt større ventilasjonsåpninger, noe som resulterer i en økning på 28 prosent i luftstrømmen.

Tilhengere av den nye MacBook Pro 16

I sin tur er kjøleribben 35 prosent større, noe som gir betydelig større varmeavledning enn tidligere. Sammensatt lar disse fremskrittene i varmeavledningsegenskaper 16-tommers MacBook Pro holde opptil 12 watt til under intensiv arbeidsmengde. enn forrige design.

Prosessorer, minne, grafikk og lagring av den nye MacBook Pro 16

16-tommers MacBook Pro har den siste 9. generasjons 6 og 8 kjerneprosessorer, med Turbo Boost-hastigheter på opptil 5,0 GHzDe leverer opptil 2,1 ganger raskere ytelse enn 15-tommers firekjerners MacBook Pro. De kraftige CPU-ene er lagt til for første gang til et raskere minne på opptil 64 GB kapasitet som vil tillate profesjonelle arbeidsflyter som aldri før er mulig på en MacBook Pro.

AMD Radeon Pro 5000M grafikkort

16-tommers MacBook Pro inkluderer Nye AMD Radeon Pro 5000M Series Graphics – De første 7nm mobile diskrete GPU-ene for profesjonelle brukere. Sammen med GDDR6-videominne og et 8 GB VRAM-alternativ for første gang, vil profesjonelle brukere kunne takle GPU-intensive oppgaver raskere enn noen gang før. Kunder som velger standardkonfigurasjon vil glede seg over grafikkytelse 2,1 ganger raskere enn forrige standardkonfigurasjon. De som velger high-end grafikkalternativer vil glede seg over ytelse opptil 80 prosent raskere enn den forrige high-end-konfigurasjonen.

Opptil 8 TB SSD-minne

For fagfolk med enorme aktivabiblioteker og store prosjekter som trenger enda mer datamaskinlagring, dobler den nye MacBook Pro SSD-lagring til 512 GB og 1 TB i standardkonfigurasjoner. og, For første gang kan MacBook Pro konfigureres med massiv 8 TB-lagring, den største SSD noensinne på en bærbar datamaskin.

Høyere lydopplevelse

16-tommers MacBook Pro inneholder et fullstendig redesignet seks-høyttalers, hi-fi lydsystem designet for å gi musikere, podcastere og videoredigerere den mest avanserte lydopplevelsen som noen gang er sett på en bærbar datamaskin.

De nye wooferne «kraft-kansellering»Patentert av Apple bruk to motstående høyttalerdrivere for å redusere uønskede vibrasjoner som forvrenger lyden. Som et resultat høres musikken tydeligere og mer naturlig ut enn noensinne, og bassen kan være en halv oktav dypere. En forbedret mikrofonarray med høy ytelse gir 40 prosent reduksjon i plystring og et forbedret signal-til-støy-forhold som konkurrerer med populære digitale mikrofoner i profesjonell klasse., tilrettelegge for superrensende innspillinger som fanger selv de roligste detaljene.

Priser og tilgjengelighet av den nye MacBook Pro 16

Den nye 16-tommers MacBook Pro vil være tilgjengelig fra og med i dag på apple.com-nettstedet og i Apple Store-appen, fra 2.699 euro. Det vil ramme Apple Stores og offisielle Apple-distributører i USA senere denne uken; og snart til butikker rundt om i verden.