contadores Skip to content

Apple lanserer 9,7-tommers iPad Pro, ikke iPad Air 3

Da alt så ut til å indikere at 15. mars Apple vil presentere iPad Air 3 sammen med iPhone 5se og Apple Watch 2, kommer ny informasjon om det nye nettbrettet. Tilsynelatende, det amerikanske selskapet lanserer en 9,7-tommers iPad Proog la nomenklaturen til “Air” til side som ville tilsvare denne modellen.

Mark Gurman fra 9to5Mac har stått for å offentliggjøre denne endringen, som sikrer at Apple vil konvertere neste generasjon av 9,7-tommers nettbrett til en “redusert” versjon av iPad Pro, den 12,9-tommers modellen som har vært på markedet i bare noen måneder. Utgivelsesdatoen vil selvfølgelig opprettholdes, og hvis ryktene er sanne, ville Apple-arrangementet finne sted 15. mars.

iPad Pro 9,7 tommer.

Her forteller vi deg mer informasjon om Hva vil være de tekniske egenskapene til denne 9,7-tommers iPad Pro. Vil Apple med denne endringen kunne øke salget av nettbrettet?

Dette vil være den 9,7-tommers iPad Pro

Ryktene ser ut til å indikere at den 9,7-tommers iPad Pro vil arve de tekniske spesifikasjonene til sin eldre bror, den 12,9-tommers skjermmodellen. Så det, Den ville ha en Apple A9X-chipprosessor, 3 GB RAM og ville være kompatibel med Apple Pencil.

Det må sies at etter å ha kjent denne nye informasjonen og visst at det ville være en mindre iPad Pro, passer alle ryktene bedre. Og det har tidligere blitt hørt at den ville ha A9X-brikken, fire høyttalere (en i hvert hjørne) og Smart Connector.

iPad Pro 9,7 tommer.

På den annen side ville det amerikanske selskapet lansere sammen med den 9,7-tommers iPad Pro en redusert versjon av Smart Keyboard som også skulle treffe markedet neste mars ved siden av nettbrettet. Og prisen? Foreløpig er det ukjent hvor mye som vil måtte betales for den 9,7-tommers iPad Pro, det mest logiske vil være at de opprettholder en pris som tilsvarer iPad Air, selv om det ikke ville være overraskende at Apple benyttet seg av den nye nomenklaturen for å heve prisen litt.

Til slutt, si det for noen uker siden sluttet Apple å produsere iPad Air 2 og nå selger de det de har på lager. Er den nye 9,7-tommers iPad Pro rett rundt hjørnet?