contadores Skip to content

Apple lanserer den andre betaen av iOS 12.1 med 70 nye emojier

Apple betas stopper ikke, og vi har allerede en ny oppdatering, i dette tilfellet er det iOS 12.1 beta 2. For øyeblikket er denne oppdateringen bare tilgjengelig for utviklere, selv om det er mulig at de i løpet av de neste timene vil nå brukere av det offentlige betas-programmet.

Den første betaen av iOS 12.1 kom for et par uker siden med noen interessante nyheter, spesielt for den nye iPhone XS og iPhone XS Max. I disse enhetene har vi nå muligheten til rediger dyptgående liveportrettmodus mens vi lager bildet.

Også med iOS 12.1 beta 1 returnerte alternativet for gruppe FaceTime-samtaler med opptil 32 kontakter.

Det kan interessere deg | Slik holder du iOS 12-varsler under kontroll

Hva er nytt i den andre betaen av iOS 12.1

For å oppdatere til den nye betaen må du følge de samme trinnene som med enhver oppdatering. Vi har to alternativer, gjør det fra selve enheten eller koble den til en PC eller Mac og last ned iOS 12.1 med iTunes.

Det første alternativet er det raskeste og enkleste, vi går til applikasjonen Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering og last ned oppdateringen. Enheten vår må ha nok batteri eller være tilkoblet.

Hvis vi vil gjøre det via iTunes, kobler vi enheten til datamaskinen, Åpne iTunes og klikk på Programvareoppdatering. iTunes ville ta seg av alt.

Når det gjelder nyhetene, ser det ikke ut til at det er funnet store endringer i grensesnittet, men Apple har inkludert 70 nye emojier i denne oppdateringen.

Animert GIF - Finn og del på GIPHY

Blant alle disse nye emojiene vi vil ha rødhårede, gråhårede og krøllete tegn, en ny skallet emoji, mer uttrykksfulle uttrykksikoner og mange flere dyre-, sports- og matemoji.

Nye emoji er blitt opprettet basert på Unicode 11.0 godkjente tegn Og Apple har også uttalt at det samarbeider med Unicode Consortium for å få med flere emojier som kommer i 2019.

Spor | manzana