contadores Skip to content

Apple lanserer en kalender med 30 aktiviteter for barn å underholde seg med iPad

farge iPad

Apple fortsetter å jobbe for å få disse dagene til å virke kortere for oss alle. På den ene siden har vi dem som gir oss nyheter av alle slag når det gjelder produkter. Men de små er også der, og det de vil er få mest mulig ut av dem til underholdning. Dermed har de fra Cupertino også tenkt på dem, og har laget en kalender med 30 aktiviteter designet slik at funksjonene til iPad blir motoren for moro for barn.

Som vi har vært vant til fra Apple, kalenderen de har designet er full av aktiviteter som vil utnytte kreativiteten fullt ut. Den første er å konvertere noen få objekter til en karakter, som vi for eksempel vil bruke et fotografi og noen få klotter laget med hjelp av Apple Pencil. Men dette er bare begynnelsen, og det er at når tiden går vil de bli mer og mer sammensatte.

Andre eksempler som vi finner i denne kalenderen vil være: opprettelse av et storyboard, et kjærlighetsbrev til planeten, innspilling av et intervju ved hjelp av stemmememoer … for å fullføre dem, vil det være nødvendig å bruke funksjonene til enhetene, samt de forskjellige applikasjonene som er tilgjengelige i App Store. Alle disse aktivitetene er designet for å bli fullført av jenter og gutter fra 4 til 8 år gamle.

Det kan interessere deg | Tim Cook vil lage en videokonferanse for å svare på hvordan COVID-19 påvirker Apple

Dette nye initiativet, som nylig ble delt av Tim Cook via Twitter, er et nytt tegn på at selskapet forblir forpliktet til sine brukere. Fra helse, der selskapet streber etter å samarbeide med myndighetene for å lage verktøy mot fremrykket av pandemien; til utdanning, der de fortsetter å sikre at fremtidige generasjoner har noe godt å huske fra disse vanskelige dagene. Alt er grunnleggende.