Apple lanserer en ny iPad Pro med mini-LED-skjerm i slutten av 2020

iPad Pro 2018

Enkelte kilder kjent med Apple indikerer at neste generasjons modeller av iPad Pro ikke kommer fram til slutten av 2020.

Ming-Chi Kuo, analytiker i TF Securities, har overrasket alle den siste helgen med veldig interessant informasjon. Han hevder at Apple allerede jobber med nye modeller av iPad Pro-linjen og på en MacBook.

De to nye Apple-produktene vil bli kommersialisert mellom slutten av 2020 og / eller begynnelsen av 2021, og displayene har mini-LED-teknologi.

Det kan interessere deg | Min erfaring med iPad Pro (2018) og hvorfor jeg foretrekker den fremfor enhver iPhone

Nyhetene med iPad Pro 2020

ipad

2020 iPad Pro vil ha samme design som iPad iPad 2018; det vil si at den ikke vil ha en startknapp, og rammene vil reduseres i størrelse sammenlignet med resten av firmaets iPad-modeller.

Apple vil innlemme 3D-sensorer for å ta i bruk teknologien ToF (Time of Flight) på kameraene til iPad Pro. En teknologi som forresten også vil være tilgjengelig på iPhone fra 2020.

På den annen side vil mini-LED-skjermene til 2020 MacBook og fjerde generasjon iPad Pro ha omtrent 10.000 lysdioder mindre enn 0,2 mm i størrelse. Apple foretrekker kanskje mini-LED-skjermer fremfor OLED-skjermer fordi de unngår innbrenningseffekten. Og på denne måten kunne de også hoppe over trinnet med å be om OLED-paneler fra Samsung, som dominerer denne sektoren av markedet og er en direkte konkurrent.

Først trodde man at Apple ville fornye sin linje med iPad Pro i år 2019. Men senere ble det oppdaget at lanseringen ville bli forsinket til mars 2020. Nå, ifølge den siste informasjonen, ser det ut til at vi må vente til slutten av 2020.

Vi vil følge med på all informasjon angående de nye iPad Pro- og MacBook-modellene, slik at du ikke går glipp av en eneste detalj om nyhetene deres.