Apple lanserer en versjon av sin Apple Store-app tilpasset iPad

Apple lanserer Apple Store-app for iPad

Som mange av dere kanskje vet, har Apple i App Store a applikasjon kalt Apple Store hvor vi raskt og enkelt kan kjøpe et hvilket som helst Apple-produkt direkte fra vår iPhone. I tillegg til å kjøpe produkter, lar det oss også gjøre en avtale i Genius Bar og registrere oss på verksteder i Apple Store.

I applikasjonen kan du i utgangspunktet gjøre det samme som på Apple-nettstedet, men på en mer behagelig måte og bedre tilpasset iPhone-skjermen. Vel, merkelig nok, hadde Apple ikke en iPad-versjon av Apple Store-applikasjonen, før nå.

Kjøp praktisk et hvilket som helst Apple-produkt fra Apple Store-appen for iPad

Som vi sa, Den offisielle appen til Apple-butikken er nå offisielt tilgjengelig for iPad, akkurat i tide, til juledatoer. Selv om applikasjonen tilbyr det samme som selskapets nettbutikk, som vi nevnte, tilbyr den noen statister som klype for å zoome, navigere og sammenligne og noen andre ting som gjør opplevelsen av å kjøpe gjennom applikasjonen veldig tilfredsstillende.

applestoremini

Hovedsiden av applikasjonen viser de to nye produktene fra Cupertino-selskapet: iPad Air og iPad mini med Retina-skjerm, i tillegg til at de inkluderer de tilsvarende koblingene for å kjøpe kjøp av enhetene. I tillegg til hovedskjermen der vi kan gå direkte til å kjøpe den nye iPad, vil vi øverst ha flere alternativer for å kjøpe andre produkter fra selskapet, for eksempel iPhone 5s eller MacBook Pro.

Søknaden er ferdigstilt av en seksjon av “De beste gavene” og en annen av “Trend nå”. I samme toppmeny vil vi ha en standard navigasjonsmeny inkludert fire lenker: Kjøp Mac, iPad Store, iPhone Store, iPod Store og Apple Retail Store.

Som omtalt i Appadvice, inkluderer hele listen over funksjoner:

  • Finn og kjøp de nyeste Apple-produktene, tilbehøret og programmene du kan sende til hjemmet ditt, eller reserver for å hente i butikken.
  • Konfigurer en tilpasset Mac med alternativene du foretrekker, for eksempel med en større kapasitet harddisk eller minne.
  • Legg til en gratis innspilt melding til iPad eller iPod og velg gaveinnpakning for noen produkter.
  • Kjøp tilbehør raskt med EasyPay.
  • Be om hjelp, bekreft reservasjoner eller avtale en samtale med en spesialist i butikken.
  • Gjør en avtale for Genius Bar og One to One-programmet, eller meld deg på workshops og arrangementer.

Jeg må si at når jeg skrev denne artikkelen, var applikasjonen ennå ikke tilgjengelig i Spania App Store, selv om vi antar at den gradvis vil nå alle land. Hva tror du?