contadores Skip to content

Apple lanserer et ultimatum for apper i App Store: kompatibilitet med iPhone X eller uten

Den nye iPhone X fra 2017 var kanskje et vendepunkt for både selskapet og brukerne. Det var første gang på en enhet et system så nyskapende som Face ID ble konjugert og et element som har gjort ham berømt, the hakk.

Og det virker som hakket er ikke en bagatellmessig sak for Apple, så mye at i går ga det et snev av oppmerksomhet til applikasjonsutviklere: disse må tilpasses den spesielle skjermen til applikasjonen. Apple flaggskip.

iPhone X

Det kan interessere deg | iOS 12: utgivelsesdato, kompatible enheter og mer

Det kaliforniske selskapet har advart om at alle søknader de må være kompatible med iPhone X fra og med neste juli, etter å ha uttrykt det på følgende vilkår:

“Fra og med juli 2018 må alle iOS-appoppdateringer som sendes inn til app store være bygget med iOS 11 SDK og må være kompatible med iPhone X Super Retina-skjermen.”

I februar i fjor kunngjorde Apple allerede at alle applikasjoner de skal bygges med iOS 11 SDK, for å forbedre opplevelsen og brukervennligheten til disse appene, og for å oppnå størst tilfredshet for brukerne.

En hendelse som lik den det gjaldt skjedde på disse samme datoene i fjor, da det ble kunngjort at alle applikasjonene i App Store skulle fungere i 64 biter. Apple vil ha 32 bits går ned i historien, selv for enheter som datamaskiner, både stasjonære og bærbare.

Sannheten er at vi fremdeles kan finne stort antall av disse appene uten å oppdatere, og at de ikke gir en god følelse for øyet når du tar enheten i hendene. Vil trusselen til Apple være reell? Sannsynligvis ja, siden vi om en måned har de første betaversjonene av iOS 12.

via | developerapple