Apple lanserer iOS 10 og macOS Sierra Public Beta i dag [Actualizado]

Apple lanserer iOS 10 og macOS Sierra Public Beta i dag [Actualizado]

Oppgradering: Den første offentlige betaen av iOS 10 er nå tilgjengelig.

Som lovet på WWDC i juni, Apple er i ferd med å gi ut den første offentlige Beta-versjonen av iOS 10 og macOS Sierra.

Spesifikt vil Public Beta av iOS 10 og macOS Sierra ankomme i dag. I tillegg forventes programvaren å være klar for sin offisielle utgivelse i september, sammen med iPhone 7.

Tilgang til offentlige betaversjoner er begrenset til medlemmer av Apple Beta-programvare, men det er helt gratis.

IOS 10 og macOs Sierra

Apple fortsetter å polere programvaren for iPhone, iPad og Mac

Det er vanskelig, selv om Apple har ansatte til overs, men for tiden må Apple satse på fire mobile operativsystemer, eller fire plattformer som Tim Cook liker å si: iOS 10, macOS Sierra, tvOS 10 og watchOS 3.

Det er sprøtt, med tanke på at Cupertino-selskapet i tillegg til å utvikle programvaren, må designe de nye enhetene og maskinvaren deres.

IOS 10 og macOs Sierra

For et par dager siden ga Apple ut den andre beta-versjonen av iOS 10. En versjon som har mange forbedringer, rettelser og funksjoner.

Faktisk fant vi i går opptil 34 nye funksjoner i iOS 10 Beta 2, så mange endringer kunne ikke bety noe annet enn lanseringen av den første offentlige Beta av historiens mest avanserte mobile operativsystem.

macOS Sierra

Når det gjelder beta-versjonen av macOS Sierra, har den lagt til støtte for automatisk opplåsing av låsefunksjon. Som indikert, kan de offentlige betaversjonene lastes ned fra nettstedet til Apple Beta-programvaren.

Kilde | Apple Insider