Apple lanserer iOS 7.1 Beta 5 med nye stemmer for Siri

Apple presenterer Beta 5 på iOS 7.1 med lite nyheter, bortsett fra nye nye stemmer for Siri

Apple fortsetter uten å ta foten av gasspedalen når det gjelder utviklingen av iOS 7.1, og i dag har den nettopp presentert den nye Beta 5. Da vi har vært i stand til å gå videre i de forskjellige versjonene som er publisert for utviklere, selskapet fokuserer hovedsakelig på korreksjon av små aspekter av systemet, samt skissere noen funksjonaliteter. Det ser ut til at alle oss som venter på viktige nyheter, må vente til lanseringen av iOS 8.

I denne femte betaen av iOS 7.1 har Apple fikset noen små bugs introdusert i tidligere versjoner og en ny Safari-eiendom fokusert først og fremst på nettutviklere. Til tross for dette kan vi trekke frem en interessant nyhet som f.eks med nye stemmer for Siri, Apples personlige digitale assistent.

De nye stemmene inkluderer en mer naturlig tone for følgende språk: Australsk engelsk, britisk engelsk, japansk og mandarin-kinesisk. De som allerede har kunnet teste dem på alle de iOS-enhetene som er kompatible med Siri, bekrefter at stemmene er tilgjengelige når vi har installert Beta 5 av iOS 7.1 og har koblet iPad eller iPhone til et WiFi-nettverk. Det ser ut til at Apple har bestemt seg for å ikke legge noen nye toner til den spanske versjonen av Siri.

beta-5-ios-7-1

I tillegg inkluderer den nye Beta også en eiendom “minimal-ui”For Safari. Denne egenskapen tillater det Topp- og bunnlinjene i Apple-nettleseren minimeres mens du laster inn innhold. På denne måten, hvis vi berører den øvre linjen, vises de igjen.

Beta 7.1 av iOS 7.1 inneholder en ny funksjon for å skjule Safari-stolper under innholdsinnlasting

Selv om oppdateringen løser flere mindre feil, er det fortsatt noen kjente problemer. For eksempel, Bluetooth er fremdeles et problem i 32-biters applikasjoner som kjører på 64-biters enheter som iPhone 5s, iPad Air eller iPad Mini Retina. I tillegg er funksjonen “Koble til iTunes via USB for å gjenopprette WiFi-synkronisering”Vises ikke ved noen anledninger etter oppdateringen.

ios-7-1

Som de har påpekt på AppleInsider, har Apple foreslått utviklere å koble enhetene sine til utviklingsteamene sine for å aktivere trådløs synkronisering på nytt, men det virker som om den provisoriske løsningen ikke gir det samme resultatet for alle. Hvis du er autoriserte utviklere, kan du allerede finne Beta 5 av iOS 7.1 for å laste ned fra Apple-utviklerportalen.

Har du allerede vært i stand til å teste Beta 5 av iOS 7.1? Hva tror du?