contadores Skip to content

Apple lanserer iOS 8 Beta 4 – Oppdag alle nyheter

Vi forteller deg alle nyhetene om den siste betaen til iOS 8

Som forventet, Apple har gitt ut iOS 8 Beta 4 for iPhone, iPod Touch og iPad tilgjengelig fra utviklersenteret. Som alltid ønsket vi å dele med deg alle nyhetene som denne nye Beta-versjonen av det mobile operativsystemet gir oss.

iOS 8 Beta 4 har vært tilgjengelig for alle Apple-utviklere i noen timer og Vi har prøvd å samle alle nyhetene om at den fjerde betaen i det nye operativsystemet til Cupertino-selskapet bringer oss. Oppdateringene går i godt tempo, og i dag er det nøyaktig to uker siden Apple ga ut iOS 8 Beta 3, så alt peker mot den femte betaen som ble kunngjort om et par uker.

Imidlertid, og før vi spekulerer i hva som vil skje i fremtiden, la oss fokusere på alle nyhetene om den nye iOS 8 Beta 4, som fortsetter å fikse mindre problemer med ytelse og stabilitet samt korrigere ulike aspekter av systemet.

Apple-iOS-8-beta-4-news-6

De viktigste nyhetene

Som vi tidligere har sagt, har iOS 8 Beta 4 mange nye funksjoner og forbedringer i drift og ytelse, slik at enheter som er kompatible med den nye versjonen av iOS 8 kan yte på sitt beste. De mest fremragende nyhetene er:

Ny app-tips

Denne appen ble veldig ryktet før presentasjonen av det nye operativsystemet og med iOS 8 Beta 4 har det gått i oppfyllelse. Tips hjelper oss med å få mer ut av iPhone, iPad eller iPod Touch med ukentlige triks. Nå må vi bare vente og se om Apple bestemmer seg for å starte Preview- og TextEdit-appene …

Apple-iOS-8-beta-4-news-3

tilgjengelighet

Tilgjengelighetsalternativer for endre størrelse på tekst og øke tykkelsen er nå inkludert i skjerm- og lysstyrkeinnstillingene. På denne måten vil det være mye enklere og mer tilgjengelig å endre noen av de tidligere parametrene.

Apple-iOS-8-beta-4-news-2

Overrekke

Innstillingene for denne nye funksjonen inkluderer nå to nye brytere for å aktivere eller deaktivere de foreslåtte applikasjonene på den låste skjermen på enheten vår med iOS 8. Takket være dette kan vi nå velge om vi vil se forslag basert på vår beliggenhet, basert på App Store, begge deler eller ingen.

apple-ios-8-beta-4-news-7 kopi

Andre nyheter

 • Bakgrunns: bakgrunnene de har forlatt fanen “Skjerm og lysstyrke” for å få en egen fane. Å bytte bakgrunnsbilde på iOS-enheten din har aldri gått så raskt!
 • HomeKit– Alternativer-panelet for HomeKit har nå et nytt ikon.
 • Lite endringer i animasjoner for å få tilgang til multitaske-skjermen eller utseendet til ikoner etter opplåsing.
 • Nå kan vi velge om vi vil vise favorittkontakter og nylige samtaler på multitaske-skjermen.
 • Bug Reporter fjernet– Dette var en snarvei beregnet for utviklere for å varsle Apple om feil som ble funnet i tidligere iOS 8 Beta gjennom Notification Center.

Apple-iOS-8-beta-4-news-4

 • Kontrollsenteret er omgjort fjerne de svarte kantene som omgir ikonene og blir hvite når de aktiveres.
 • Nytt Emoji-ikon: Emoji-ikonet for den native Messages-appen er blitt omgjort.
 • Små redesign av noen ikoner, for eksempel Safari-favoritter eller hyppige kontakter på multitaske-skjermen.
 • Helse-appen viser nå kalorier fordelt på: aktive, kostholds- og hvilekalorier.
 • Nye postbevegelser: Med iOS 8 vil vi kunne ha større kontroll over operativsystemet, og et bevis på dette er denne nye Mail-funksjonen. Nå kan vi merke en indikator eller lese en melding gjennom en personlig gest.
 • Funksjonen QuickType får nytt navn til “Predictive.”
 • Innenfor Spotlight-innstillingene kan vi finne nye alternativer som å ignorere stemmeanmerkninger eller Bing webresultater når du utfører et tilpasset søk.

Apple-iOS-8-beta-4-news-5

For øyeblikket, som vi godt kan lese i 9TO5Mac, er dette alle de viktige nyhetene som er funnet i den nye iOS 8 Beta 4. Vi tror ikke at de er flere, men er trygg på at i så fall vil vi ha artikkelen fullstendig oppdatert.

Hva er nytt i iOS 8 Beta 4 på video

Hva synes du om nyhetene som iOS 8 Beta 4 bringer? Savner du noen funksjon?