contadores Skip to content

Apple lanserer kampanje som oppmuntrer selskaper til å jobbe med iPad

Vi vet alle at iPad er et fantastisk arbeidsverktøy, og takket være det store nettverket av applikasjoner som er bygget i App Store, kan vi være sikre på at Apple-nettbrettet kommer til å åpne for mer og mer plass mellom yrkesområdene. De av Cupertino vet det veldig godt, og det er nettopp derfor de vil ha det styrke iPad-en i forretningsmiljøet.

Epleselskapet hadde allerede en del av nettstedet sitt utelukkende dedikert til iPad og rollen det kan spille i selskapet, men på grunn av sin nye kampanje har de bestemt seg for å fornye den for å tilby et nytt nettsted mye enklere og mer direkte.

ipad-empresa

Apple søker å promotere bruken av iPad innen de mest profesjonelle sektorene

Apples nye nettsted fremhever flere spesifikke brukssaker som et selskap kan dra stor nytte av implantasjon av en iPad i arbeidsmiljøet ditt. Dette utgjør en stor forskjell fra forrige versjon av siden, som ga mye mer rot og mindre oversiktlig informasjon. Imidlertid er versjonen av iPhone på arbeidsplassen fortsatt å oppdatere.

Kategoriene med forretningsapplikasjoner for iPad fremhevet av Apple er: innholdstilgang, kommunikasjonspunkter, datafangst, analyse av rapporter og transaksjonsbehandling.

ipad-empresa-2

En annen ressurs som Apple bruker er gjennom videoer som forteller veldig tydelig hvordan andre selskaper har tilpasset seg bruken av iPad I dag til dag. Det er et innhold som eksemplifiserer gjennom reelle og veldig konkrete arbeidssaker allsidigheten som iPad kan ha.

Siden viser brukssaker på iPad fra store selskaper som Siemens eller Sonic Automotive

Vi finner imidlertid ikke bare eksempler på små og mellomstore bedrifter, men også store selskaper som Hallmark, Siemens Energy eller Sonic Automotive. Den mest bemerkelsesverdige delen av hele kampanjen er at Apple beskriver verktøyene selskapet brukte før ankomst til iPad og hvordan de har gjort dem om til nyttige applikasjoner for nettbrettet, og dermed demonstrerer at iPad kan erstatte mange eksisterende enheter.

ipad-business

Som diskutert i 9to5Mac, understreker den siste delen av den nye siden tilpasningen av applikasjoner, og antyder at hvert selskap kan lage sine egne for å fordele dem blant sine ansatte.

Hva synes du om Apples nye initiativ?