contadores Skip to content

Apple lanserer ny versjon av iOS 10.3.1 for å løse større sårbarheter

iOS 10

I går foreslo vi at du oppdaterer enhetene dine i møte med mulige sårbarheter som kan oppdages i programvaren din over tid. Vi viser deg faktisk som en av dem, som forblir i versjoner før iOS 10.3, Det har blitt en skikkelig hodepine for mange brukere ved å deaktivere Safari-nettleseren etter tilgang til websider med tvilsomt omdømme.

Det kan interessere deg | 3 grunner til ikke å installere iOS 10.3.2 beta

I dag gjør vi det igjen, etter kunngjøringen som Apple har gjort ved å presentere denne nye oppdateringen. Og er det I dag har den nye versjonen 10.3.1 nådd alle kompatible iOS-enheter, beregnet på å løse forskjellige feil som ikke kan vente til en større oppdatering lanseres. Spesifikt, og i følge Apples endringslogg, denne samlingen fjerner et sikkerhetsproblem relatert til Wi-Fi-nettverk blant andre.

iOS 10.3, en versjon full av nyheter som nå er tilgjengelig for din iPhone eller iPad

problems-wifi-iphone-ipad

Ingen ytterligere detaljer om dette problemet er gitt ut, selv om antagelig hvis Apple har bestemt seg for å rulle ut oppdateringen uten en gang å gå gjennom utviklerne, skyldes det at det er relativt viktig. Uansett, til tross for denne utgivelsen, Utviklingen av iOS 10.3.2 fortsetter uten ekstra komplikasjoner, og forventes å være tilgjengelig for alle de kommende ukene.

I slekt | Hvis du trenger en grunn til å oppgradere til iOS 10.3, kan du gjøre det for din egen sikkerhet.

IOS 10.3-versjonen gir brukerne en serie med Helt nye funksjoner som forbedrer ytelsen og brukervennligheten til iPhone, iPad og iPod Touch. Blant andre endringer finner vi hoppet til APFS, Apples nye filsystem; og inkluderingen av den nye “Search for my AirPods” -funksjonen, som lar oss unngå situasjoner der de små hodetelefonene våre forsvinner uten å etterlate noe spor.

Og du, har du allerede oppdatert til iOS 10.3.1?

Kilde | MacRumors