Apple lanserer offisielt iPhone-program for gjenvinning og fornyelse

Programmet for gjenvinning og fornyelse av iPhone er allerede i gang i USA

Hvis ryktene er sanne, er vi litt over en uke før de nye iPhone-modellene offisielt blir presentert. Vi antar at når de er presentert vil det være mange brukere som vil bytte ut sin nåværende modell med en av de nye modellene. Hvis dette er saken din, og du bor i USA, er du heldig. Apple har kunngjort offisiell lansering av smarttelefongjenvinnings- og fornyelsesprogrammet.

Cupertino-selskapet har offisielt lansert dette programmet i USA. Med det kan forbrukerne motta et gavekort på opptil $ 280 for å kjøpe en ny enhet.

I USA kan du allerede erstatte vår nåværende iPhone med en ny

Operasjonen er som følger: når du leverer din nåværende terminal, vil du gjøre det vil levere et gavekort som kun vil være gyldig for kjøp av en ny iPhone, på samme dag og med en 2-års kontrakt. Selvfølgelig kan all kreditt som er tilgjengelig på kortet etter kjøp av det nye, brukes på tilbehør eller på noe som selges av Apple-butikken. I henhold CNBC, er kontrakten smarttelefonhandel virkelig det som driver det store antallet salg av disse enhetene.

video-komparativ-iphone-5c-5s-5

For en tid tilbake kommenterte vi at Tim Cook var fast bestemt på å øke iPhone-salget i Apples egne butikker, siden de aller fleste terminaler ble kjøpt fra autoriserte forhandlere og ikke fra selskapets offisielle butikker. På den annen side, å legge til rette for anskaffelse av en ny modell med kontraktssystemet de har i USA, betyr det har kunder garantert i ytterligere to år for iTunes og for App Store.

Selv med iPhone-resirkuleringsprogrammet vil Tim Cooks mål være vanskelig å oppnå. I USA tilbyr de fleste av de store operatørene programmer med alternativer for å erstatte terminalene før de fullfører sitt verv, og til og med de viktigste elektroniske butikkene, som Best Buy, Radio Shack eller Amazon, tilbyr sitt eget program.

iphone-5c-colores

Som vi sa i begynnelsen, Apple er i ferd med å presentere den nye generasjonen av enhetenSå dette er det perfekte tidspunktet for millioner av kunder å delta i iPhone-program for gjenvinning og fornyelse. Som forklart på iPhone Faq, kan mange amerikanere spare en god pigg når de kjøper iPhone 5S eller 5C, og de kan til og med få endringen gratis bare ved å fornye kontrakten i ytterligere to år.

Synd at det for øyeblikket bare er tilgjengelig i USA. Vil du at Apple skal starte dette programmet i ditt land?