Apple lanserer sine nye iOS 12-funksjoner

Apple lanserer sine nye iOS 12-funksjoner

Den siste versjonen av Apples mobile operativsystem, iOS 12, lanseres trolig en uke etter keynote den 12. september som skal avholdes i Steve Jobs Theatre på Apple Park i Cupertino, California.

Som vanlig i mange år, kommer iOS 12 installert på de nye enhetene som Apple presenterer under ditt arrangement. Det spekuleres i at selskapet vil lansere på markedet tre forskjellige iPhone-modeller og to iPad-versjoner.

I går snakket vi om mulig pris på den nye iPhone-telefonen i 2018 og den mulige utgivelsesdatoen for både de nye maskinvareproduktene og den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem. Og i dag må vi snakke om hvordan Apple promoterer sine nye funksjoner for iPhone og iPad.

Det kan interessere deg | iPhone XS Max: Dette ville være 2018 6,5 n OLED iPhone-nomenklaturen

Apple promoterer nyhetene om iOS 12 i iOS 11

I dag, fra klokken 21.00, har Apple begynt √• markedsf√łre noen av de nye iOS 12-funksjonene p√• alle iOS 11. enheter. et varsel som fremhever det som er nytt i iOS 12 i tips-appen for iPhone og iPad.

Apples promoterte funksjoner varierer basert p√• redundans, region og enhetstype. Disse varslingene og tipsene hjelper Apple med √• utvide meldingen slik at alle installerer den nye versjonen, og til og med tjener til indirekte √• markedsf√łre sine nye terminaler. Selv om de allerede nevnte at iOS 12 vil v√¶re kompatibel med alle enheter som kj√łrer iOS 11.

IOS 12 er for tiden i beta, Golden Master-versjonen lanseres en uke etter grunntonen fra 12. september.