7 viktige og lite kjente snarveier du bør bruke hvis du har en iPhone

Apple lanserer snart nye tilgjengelighetsfunksjoner i iOS 12-snarveier

snarveier

Apple introduserte Shortcuts-appen sin, også kjent som Siri Shortcuts, i iOS 12 som en ny måte å gjøre det på utføre flere automatiserte oppgaver samtidig gjennom en enkel stemmekommando eller berøring på skjermen.

IOS 12 Shortcuts-applikasjonen er superenkelig å bruke, og denne flotte appen tilbyr kompatibilitet med mange tredjepartsapplikasjoner. Noe som gjør det til et ekstremt nyttig verktøy for iPhone og iPad.

Men Apple ser en mye lysere fremtid for applikasjonssnarveiene, spesielt i alt relatert til tilgjengelighet.

Det kan interessere deg | Slik bruker du iOS 12-snarveier: lage en superbatteribesparingsmodus på iPhone og iPad

Apple utvikler nye automatiserte tilgjengelighetsfunksjoner

Apple gir foreløpig brukerne sine et stort utvalg av tilgjengelighetsfunksjoner på de mobile enhetene de selger. Men snarveier vil tilby en mye mer fullstendig og annerledes måte å håndtere denne typen fordeler på.

Sarah Herrlinger, Senior Director, Global tilgjengelighet og Apple-initiativer, har kommentert noen veldig interessante ting om Siri Shortcuts-applikasjonen om tilgjengelighet. Spesielt sa han at “Apple ser et enormt tilgjengelighetspotensial” i dette verktøyet.

“Vi ser et enormt tilgjengelighetspotensial med Siri Shortcuts og Shortcuts-appen. Faktisk er det allerede en stor forskjell – å hjelpe mennesker med et bredt utvalg av omsorgsbehov som forenkler hverdagens oppgaver som å gå på jobb, komme seg hjem eller kommunisere med venner og familie. ”

Apple fokuserer all innsatsen på fortsett å forbedre snarveier-applikasjonen og tilbyr iOS 12-brukerne mye mer nyheter.

I mine møter med Apple siden WWDC har snarveier vært en av de første tingene de ønsket å diskutere. I likhet med FaceTime-grupper og andre, tror selskapet fast på potensialet til snarveier som et verktøy for hjelp og tilgjengelighet. “

Spor | MacStories