contadores Skip to content

Apple lar deg legge igjen en tom startskjerm på iOS 8

I den nye oppdateringen til iOS 8 er det allerede mulig å legge igjen en tom hjemmeside

Brukere som leter etter mindre distraksjon på skjermen til sin nye iPhone 6, eller de som bare vil ha bedre oversikt over bakgrunnsbilde, kan velge å ha en tom første startskjerm (uten noen form for ikon) i den nylig utgitte oppdateringen av iOS 8. Dette er et alternativ som mange brukere av iOS-enheter har ventet på lenge, og selv om den er ganske enkel, har den aldri blitt inkludert.

Sikkert, mange brukere ser ikke nytten av slik funksjonalitet, men mange andre vil gjerne vite at Apple lar (uten at det er en feil) gjøre det nå. Det er ikke skrevet noe om smak, og dette er enda et (lite) skritt mot bedre personalisering av det mobile operativsystemet til Cupertino. Det er ikke vanskelig å oppnå denne effekten og la vår første hjemmeside være litt mer “ryddig”, selv om det stemmer Det ville vært mye bedre hvis vi hadde muligheten til å sette en slags widget på den.

hvit-skjerm-start-ios-8-2

Slik legger du igjen en tom startskjerm på enheten vår med iOS 8

For å få en ren startskjerm uten ikoner i den siste oppdateringen til Apples nye mobile operativsystem, er trinnene som følger veldig enkle: Vi må bare dra alle appikonene til den andre siden. Brukere kan legge igjen apper i kaien nederst på skjermen, eller tømme det også.

Brukere hadde tidligere også muligheten til å lage en tom startskjermbilde i forrige iOS 7, men Dette ble oppnådd gjennom et feil som skjedde ved omorganisering av hjemmeskjermene gjennom iTunes. Med iOS 8 kan dette oppnås direkte fra enheten, det krever ingen forbindelse eller interaksjon med iTunes som du kan se i den følgende videoen som gutta fra Gadgethacks.

Mens den første iOS 8-startskjermen kan stå tom, er det, som vi har sett, ikke sammen med andre det. Forsøker å opprette en ny blank skjerm på appsider ganske enkelt fjern den tomme siden. For å vedlikeholde en side kreves det minst ett program for at den skal være aktiv og ikke fjernes automatisk.

Som de har delt fra AppleInsider, er det ikke komplisert å legge igjen en hjemmeside på enheten vår med iOS 8, noe som helt sikkert de elsker det mest minimalistiske og at jeg kanskje kan forberede ankomsten til de widgets som jeg allerede har navngitt før den hjemmesiden. Personlig liker jeg den ideen, og jeg vil bruke den uten tvil, men vi må vente for å se om det bare er en av disse funksjonene som blir stående som en anekdote eller om den fører noe annet bak.

hvit-skjerm-start-ios-8

Og du, visste du om denne funksjonen fra den siste iOS 8-oppdateringen? Tror du at ankomsten av denne nye funksjonen forbereder systemet på ankomsten av andre typer plugins som widgeter? Diskuter din mening med oss ​​og ikke glem at du kan dele denne artikkelen med vennene dine ved hjelp av knappene ovenfor. Takk skal du ha!