Apple låser opp iOS 8.2 Beta 5 for utviklere

Det store Apple har gjort iOS 8.2 Beta 5 tilgjengelig for brukere for utviklere, bare tre uker etter utgivelsen av den fjerde prøveversjonen. Dette vil være den neste store oppdateringen av Apples mobile operativsystem som forventes å ankomme samtidig med Watch.

Denne gangen følger Apple en noe annen tidsplan enn hva vi var vant til med tidligere versjoner. Dette betyr imidlertid ikke nødvendigvis at noe er galt. I informasjonen som følger med iOS 8.2 Beta 5, snakker de ikke om noen nyheterDe er begrensede, men det er flere forbedringer og feilrettinger.

ios-8-2-beta-5-2

Siden i går, utviklere har til rådighet iOS 8.2 Beta 5, som blir den femte generasjonen av programvaren. Apple jobber veldig hardt med denne versjonen av systemet, og det er at det blant annet er forventet å støtte smartwatchet som kommer frem om noen måneder.

iOS 8.2 Beta 5 er nå tilgjengelig via OTA

Denne nye prøveversjonen av iOS 8.2 har byggenummer 12D5480a, er 258MB, og er nå tilgjengelig for nedlasting via OTA (Over The Air) og gjennom Developer Center. I beskrivelsen hevder Apple at feil er løst og forbedringer er gjort, men som vi sa tidligere, angir de ikke hva det handler om.

På den andre siden, sammen med iOS 8.2 Beta 5 har de gitt ut Xcode 6.2 Beta 5 med et nytt bygg av WatchKit, som lar utviklere lage applikasjoner for Apple-klokken før den lanseres i april. Tidligere trodde vi at klokken ville se lyset i mars, men Tim Cook droppet denne andre måneden i løpet av 1. kvartal 2015.

ios-8-2-beta-5-5

Med utgivelsen av iOS 8.2 Beta 5 har Apple heller ikke gitt noen informasjon om når de vil gi ut denne flotte oppdateringen for alle brukere. Som vi sa før det er veldig mulig at den kommer rundt det tidspunktet Apple Watch når markedetEttersom denne versjonen låser opp mange funksjoner relatert til smartklokken.

Hvilke nyheter forventes å ha iOS 8.2 med seg?

For øyeblikket er det tidlig å vite hva som vil være nytt i iOS 8.2, men takket være prøveversjonene kan vi lære små detaljer. Vanligvis gir disse typer oppdateringer viktige forbedringer og nye funksjoner. I oktober 2014 så vi hvordan iOS 8.1 ble ledsaget av støtte for Apple Pay, den mobile betalingstjenesten som allerede kan brukes i USA, og at 2015 forventes å være året.

ios-8-2-beta-5-3

I møte med ankomsten av iOS 8.2, i dag kunne vi nesten bekrefte at det vil være versjonen som gir støtte for Apple Watch. Selv om for øyeblikket hverken Beta 5 eller de forrige avslører mye informasjon relatert til denne kompatibiliteten til smartwatch.

Når tror du iOS 8.2 vil være offentlig tilgjengelig for iPhone og iPad? Hvilke nyheter tror du de vil innlemme i denne versjonen?