Apple låser opp iOS 8.3 Beta 1 for utviklere

Cupertino-selskapet har overrasket oss med dette nye skrittet de har tatt. For bare noen dager siden ga de ut iOS 8.2 Beta 5, den femte testversjonen av hva som blir den neste store oppdateringen til det mobile operativsystemet, og Nå har Apple gjort iOS 8.3 Beta 1 tilgjengelig for utviklere. Vil du vite hvilke nyheter det gir?

I løpet av de siste ukene, Apple har gitt ut forskjellige versjoner av sitt mobile operativsystem. I slutten av januar ga de ut iOS 8.1.3 for iPhone og iPad, en mindre oppdatering der flere feil ble korrigert og plassen som ble nødvendig for Via OTA-installasjoner ble betydelig redusert.

ios-8-3-beta-1-4

På den andre siden, sist tirsdag ga de ut den femte testversjonen av iOS 8.2, hvis endelige versjon er forventet til brukere neste mars, uker før Apple Watch kommer. Og til alles overraskelse, I går la de hendene på utviklerne iOS 8.3 Beta 1 sammen med Xcode 6.3 Beta og Swift 1.2, en stor oppdatering til programmeringsspråket.

Hva er nytt med iOS 8.3 Beta 1?

Den første utviklertestversjonen av iOS 8.3 kommer med viktige nyheter under armen, siden det er en annen flott oppdatering som vil komme gjennom hele året til den kompatible iPhone, iPad og iPod Touch. Som vanlig har Apple ikke avslørt hva de er, men litt etter litt blir de kjent fra de som allerede har installert det.

iOS 8.3 vil inkludere støtte for Apple Pay utenfor USA. Det ser ut til at det allerede er utført tester med kinesiske bankenheter, og det forventes at det også vil nå det europeiske kontinentet og andre nøkkelregioner for epleselskapet. På den annen side skal det bemerkes ankomsten av Wireless CarPlay, som vil tjene til å koble enheter trådløst til systemet i Apples bil.

ios-8-3-beta-1-2

I tillegg har iOS 8.3 nyheter relatert til totrinnsverifisering i tredjeparts tjenester, for eksempel Googles. Som om dette ikke var nok, har man også sett at det inneholder nye Emojis. Som du kan se er det en versjon som vil føre med seg mange nye funksjoner, som gjør det til en av de mest interessante oppdateringene utgitt av Apple de siste månedene.

iOS 8.3 kan også inneholde nyheter relatert til Watch

Fra 9to5Mac glemmer de ikke at selskapet den første smartklokken i april neste år vil se lyset, så de tror at iOS 8.3 kan gi viktige nyheter relatert til integrasjonen av iPhone og Watch. Selvfølgelig, for det må vi vente til denne fremtidige oppdateringen kommer for å sjekke den, men før vi ser iOS 8.2 komme.

ios-8-3-beta-1-3

Husk at For å kunne installere iOS 8.3 Beta 1 må du ha en utviklerkonto i Apple-showet.

Forventet du at Apple ville gi ut iOS 8.3 Beta 1 så snart? Hva tenker du om nyhetene som den inneholder?