Apple legger til delen “App Store Notes” der de kommenterer en applikasjon

I et valgt antall utvalgte apper i iOS App Store begynner en ny seksjon med tittelen “Merknader fra App Store” der vi kan se en kort gjennomgang der Apple tilbyr sitt synspunkt på applikasjonen.

Apple begynner å kommentere de enestående applikasjonene i App Store

Mens den nye funksjonen ikke er sluppet over hele linjen, ifølge MacRumors, inneholder noen utvalgte og best rangerte apper nå seksjonen “Merknader fra App Store” som en del av fanen “Details”, noe som gjør det til det første brukerne ser når de kommer inn i et program. Tidligere i seksjonen “Details” Appens skjermbilder ble funnet, fulgt av utviklerens beskrivelse, lappnotater og grunnleggende spesifikasjoner.

Et eksempel på denne endringen kan sees på bildet som følger med innlegget, som viser til Vine-applikasjonen, videoprogrammet som Twitter nettopp har lansert.

De “App Store-merknad” for Vine står det:

“Vi kan ikke bestemme hva som er det morsomste: ta opp og dele våre seks sekunder eller bla gjennom videoene som er laget av andre. Uansett svar, interessen vår for denne innovative applikasjonen ble utløst av hvordan den kombinerer videolegging og sosiale medier. ”

Interessant er seksjonen “Merknader fra App Store” Den vises ikke på appsiden hvis den vises på iTunes-skrivebordet, selv om dette kan endre seg etter hvert som den nye funksjonen rulles ut i løpet av de neste ukene. Jeg må si at i den spanske butikken har jeg ennå ikke sett den.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Appleinsider