Apple løser en av kontroversene til iOS 12.1 i den siste betaen

Apple løser en av kontroversene til iOS 12.1 i den siste betaen

Den offisielle lanseringen av iOS 12.1 er nær, det er mulig at Apple falt sammen med den ryktede grunntonen i slutten av måneden hvor vi skulle se nye iPad Pro. Denne versjonen introduserer viktige forbedringer og vil være den første store oppdateringen til iOS 12.

Blant disse forbedringene har vi muligheten for å ringe FaceTime-samtaler med opptil 32 deltakere live redigering portrettmodus dybde og vi vil ha opptil 70 nye emoji tilgjengelig.

Og det er det nettopp med denne siste nyheten som kontroversen har kommet med, selv om Apple har løst det før på bare en uke.

Apple endrer bagelemoji

Vi fortalte deg for noen dager siden, Apple hadde inkludert bagelen blant de nye emojiene, en mat som er mye konsumert i USA. Dette åpnet imidlertid en kontrovers på sosiale nettverk og en slags “krig” mellom begge kystene i USA.

Kontroversen så ut til å være ikke bare i utvendig design, men også i interiøret, eple bagel hadde ingenting inni. Men dette er løst i den nyeste betaen av iOS 12.1 som ble utgitt i går av Apple.

Det kan interessere deg | 6 nye funksjoner som iOS 12.1 vil bringe til din iPhone og iPad

Den nye bagel-emojien det virker mye mer appetittvekkende og ja det er fylt av noe som kan være ost. Apple har til hensikt å løse kontroversen som dukket opp i USA den siste uken, vi får se om når andre selskaper viser sine versjoner så det dannes så mye debatt.

Det er ganske utrolig alt som omgir Apple, kontroversen forfølger selskapet i hvert hjørne. Er om en emoji som også hører til en betaversjon, ikke en endelig versjon. Fortsatt i Cupertino har de vært raske og byttet bagel før den offisielle utgivelsen av iOS 12.1. Selv om kritikken mot det nye designet sikkert ikke vil ta lang tid å vises.

Spor | emojipedia