Apple løser tvil om designen til iPad Pro og de brettede enhetene

iPad Pro Apple Pencil 2

De færreste så hodepinen at Apple ville gi sin nye iPad Pro kommet. Ikke bare fordi de nye modellene har vært delvis ansvarlige for hva som skjedde i forrige kvartals kontoer på grunn av forsyningsproblemer, men også fordi har måttet takle et mest absurd designproblem: Motstanden til nettbrettet. Apple-enheten er ikke så robust som vi ønsker.

For noen uker siden begynte brukerne å dukke opp og hevde at deres iPad Pro var bøyd, selv uten kraft brukt på den. Som et resultat av dette begynte det å bli gjennomført stresstester som demonstrerte hva mange fryktet, det aluminiumslegemet var relativt enkelt å deformere, til det punktet at du kan dele skjermen og brett nettbrettet med hendene dine. For Apple har dette aldri vært et reelt problem, men bare en ulempe.

For å redusere bekymringen blant sine klienter, har de fra Cupertino laget en støtteartikkel der iPad Pro produksjonsprosess forklart. I denne artikkelen indikeres det at det faktum at noen enheter har en noe deformert kropp er helt normalt. Imidlertid kan alle dra nytte av 14-dagers retur fra Apple Store og Apple Online Store for å endre produktet hvis de ikke er overbevist om motstanden.

Det kan interessere deg | Apple lanserer kampanjen ‘Back to College’ i flere land

På den annen side huskes det også i noen spesifikke tilfeller kan enhetsgarantien brukes. En garanti som i Europa strekker seg til to år, men bare varer ett år i USA, med mindre Apple Care er kontraktfestet separat. Forhåpentligvis kan brukerne av den nye iPad Pro, som vi allerede har testet på iPadizate, hvile lett og glede seg over det nye nettbrettet.

via | MacRumors