contadores Skip to content

Apple Maps i iOS 6: en ny Antenagate-sak

En ny skandale veltes over epleselskapet. Hvis det med iPhone 4 var tilfelle å blokkere mobilkommunikasjonssignalet når du la hånden din i en bestemt posisjon (kjent som Antenagate), denne iPhone 5 er ikke uten kontroverser.

Det er, som dere alle vet, de nye kartene som Apple har bestemt seg for å legge i iOS 6, uavhengig av tjenesten som leveres til nå av Google. Dere er alle enige om at det var et veldig risikabelt trekk, som kan gå galt eller godt.

Selv om vi er klare på at det vil forbedre seg over månedene (faktisk er det mye bedre enn da betaen til iOS 6 kom ut før sommeren), for nå det er en tjeneste med noen uakseptable mangler. Vi forstår imidlertid at oppgaven med å designe et alternativ til de store Google maps var noe titanisk.

Vi kan imidlertid si det Apple har tatt feil om dette. Tidlige iPhone 5-brukere har fått mange problemer når de bruker den nye applikasjonen i daglige situasjoner. Det er ikke bare mangelen på StreetView og andre funksjoner, men også manglene i søkene eller i gjengivelsen av overflatene.

Som du kan se disse bildene, noen deler av kartene presenterer surrealistiske scenarier. Forhåpentligvis vil Apple løse dem litt etter litt, og også huske på at alt som epleselskapet gjør galt blir nyheter og fokus for all sinne.

Sannheten er at brukere det de ønsker er en løsning. Det mest fornuftige ville være å tenke på at den gratis Google Maps-applikasjonen vil bli utgitt på App Store de kommende dagene, slik at hver av oss kan ha begge systemene sameksisterende. På denne måten kan Apple Maps vokse i kvalitet uten å forstyrre iOS 6-brukere.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!