Apple May presenterer iPad Air 2 og iPad Mini 3 på arrangementet 21. oktober

Apple May presenterer iPad Air 2 og iPad Mini 3 på arrangementet 21. oktober

iPad Air 2 og Mini 3: Den nye generasjonen Apple-nettbrett kunne ankomme et arrangement 21. oktober

Dagene går og litt etter litt den store bakrus opplevd av hendelsen presentasjon av de nye smarttelefonmodellene (iPhone 6 og iPhone 6 Plus) og Watch, selv om det virker som om Tim Cook ikke har fått nok, fordi han planlegger en annen begivenhet. Og det er det ifølge en rapport publisert i The Daily Dot, de fra Cupertino planlegger et arrangement som skulle holdes 21. oktober der vi kunne kjenne til nye generasjoner av iPad og den offisielle utgivelsesdatoen for OS X Yosemite, den nye versjonen av Mac-operativsystemet.

Sannheten er at guttene til The Daily Dot De har ikke måttet tenke for mye for å få den mulige datoen for dette arrangementet. Og det må vi huske i løpet av i fjor hadde Apple allerede planlagt et arrangement til 22. oktober med den hensikt å lansere nye modeller av iPad og OS X Mavericks.

ipad-air-2-event

Foreløpig forventes ikke de nye iPad-modellene å treffe markedet med altfor betydelige forbedringer. Mange rykter antyder det De kan inkludere Touch ID-fingeravtrykssensor, A8-prosessoren som allerede er til stede i iPhone 6 og 6 Plus og kan ha NFC-teknologi for å bruke det nye betalingssystemet, Apple Pay.

IPad Air 2? Mini 3?

I den antatte hendelsen som skulle finne sted 21. oktober, kunne eplebedriften ifølge denne rapporten avduke en ny generasjon av Air-modellen, iPad Air 2, som vil tilsvare syvende modell av det største nettbrettet i Cupertino. På den annen side ville den nye generasjonen av Mini-modellen, iPad Mini 3, stemme overens med den tredje i sitt slag. Et annet viktig faktum er at under den samme begivenheten kunne gutta fra Cupertino kunngjøre (endelig) den offisielle utgivelsesdatoen til OS X Yosemite. Mange venter på denne lanseringen til for å få mest mulig ut av den nye iOS 8 og dens integrasjon med OS X Yosemite.

ipad-air-2-event-2

For øyeblikket kan ikke denne informasjonen som kommer til oss fra cnet, bekreftes eller avslås fordi dette er ikke noen offisielle nyheter fra selskapet. Hvis en begivenhet endelig blir avholdt den dagen, begynner vi å høre fra deg om kort tid når invitasjoner til pressen og spesialiserte medier begynner å komme.

Tror du at vi vil ha et arrangement neste 21. oktober der vi får se de nye iPadene? Del din mening med oss, vi vil gjerne høre den.