Saltar al contenido

Apple minner iOS 8-utviklere om at appene må inkludere 64-biters støtte

For noen måneder siden advarte gutta fra Cupertino gjennom utvikler-siden sin om at fra og med 1. februar, nye iOS-applikasjoner som kommer til App Store, må inneholde 64-biters støtte. Nå kommer Apple tilbake for å advare dem igjen i et notat som ble publisert i går i delen Nyheter og oppdateringer på dette nettstedet.

Hvis du følger Apple-produkter, vil du vite det iPhone 5s ble den første 64-bits smarttelefonen takket være A7-brikken. Den nye iPhone 6 har en A8-brikkeprosessor med den samme arkitekturen, og vi må ikke glemme at nettbrettet fra iPad Air og videre liker denne funksjonen.

appene-ios-8-støtte-64-bits-2

Fra og med 1. februar, det vil si innen to søndager, må utviklerne av applikasjoner for iOS 8 inkludere den 64-biters kompatibiliteten, en endring som Apple først kunngjorde i oktober i fjor.

Bare nye iOS 8-apper kreves for å støtte 64-bit

I en lignende merknad som ble gitt ut av selskapet forrige måned, henviste de disse endringene, og skilte mellom nye titler og oppdateringer fra eksisterende. Spesielt forteller Apple utviklerne det trenger bare å inkludere 64-biters støtte i nye applikasjoner som presenteres for første gang i App Store.

På den annen side påpeker de at for å utvikle disse nye applikasjonene, utviklere må bruke iOS 8 SDK, Apples skapelsessett for programvare. For dette er det nødvendig at de har utviklingsmiljøet Xcode 6 eller nyere.

apps-ios-8-support-64-bits-3

Til slutt anbefaler Apple at utviklere For å aktivere denne støtten, bruk standard Xcode-konfigurasjonen for “Standardarkitekturer”. På denne måten vil de kunne bygge en 32 og 64 bit binær applikasjon.

Utviklere vil kunne oppdatere eksisterende applikasjoner frem til juni

Fra AppleInsider påpeker du det utviklere som ønsker å oppdatere eksisterende applikasjoner, har det til 1. juni å bygge med samme 64-bits støtte og iOS 8 SDK.

Som vi sa tidligere, da iPhone 5s traff markedet i 2013 sammen med A7-brikken, ble det den første smarttelefonen på markedet som tilbyr 64-biters prosessering, en funksjon som i stor grad hadde blitt avfeid som unødvendig av bransjen for øvrig. . Etter dette trekket fra Apple, prosessorprodusenter begynte å endre arbeidsplanene sine for å imøtekomme denne store utplasseringen.

apps-ios-8-support-64-bits-4

I følge noen versjoner, Apples A7-brikke “vekket panikk” hos prosessorprodusenter, delvis drevet av press fra enhetsprodusenter. Uten å gå lenger, lovet hovedrivalen til det amerikanske selskapet Samsung raskt å gi 64-bits støtte på sine fremtidige enheter kort tid etter kunngjøringen om iPhone 5s.

Hva synes du om disse endringene introdusert av Apple for de nye applikasjonene som er utviklet for iOS 8?