free estadisticas Saltar al contenido

Apple Music for Android nå tilgjengelig på Google Play

abril 27, 2020

Etter kunngjøringen fra WWDC i juni, har Apple endelig offisielt lansert abonnementstjenesten streamingtjeneste Apple Music til Android-plattformen. Applikasjonen kan lastes ned fra Google Play helt gratis.

På denne måten blir Apple Music med i andre applikasjoner fra Cupertino-selskapet som Flytt til iOS og Beats Pill + -appen i Google Play Store-appbutikken.

Apple Music på Android

Apple Music tilbyr tilgang til en omfattende katalog med streamingmusikk og sanganbefalinger. Sanger og musikkvideoer kan lagres for senere lytting og / eller frakoblet visning.

Apple Music har allerede landet på Google Play Store

Abonnementskostnader for Android Apple Music-appen er identiske med kostnadene for iOS-appen. Individuelle månedlige abonnementskostnader € 9,99 og familiens månedlige abonnementskostnader € 14,99.

Men alle Android-brukere vil også ha en fantastisk mulighet til å teste Apples streamingmusiktjenester fullt ut. gratis i tre måneder.

Apple Music planlegger

På Android kan du selvfølgelig også Få tilgang til nettradiotjenesten Beats 1 og til Connect-delen som brukere vil ha mulighet til å møte artister, bilder, sanger, album og spillelister fra.

Som våre Andro4all-kolleger veldig godt informerer oss, vil brukere som abonnerer på den gamle Beats Music automatisk overføres til Apple Music, og vil beholde alle spillelistene og nedlastede sangene.

Apple-musikk

Tim Cook sa allerede på sin dag det Apple Music hadde seks og en halv million abonnentbrukere og 8 og en halv million brukere i gratis prøvemodus. Men han la til at Apple ikke vil se på denne statistikken, i hvert fall de første årene.

Last ned Apple Music i Google Play Store

Hvis du har en Android-smarttelefon eller -brett og ønsker å prøve Apple Music gratis i tre måneder, kan du laste ned applikasjonen fra følgende lenke:

Apple Music for Android

Tror du Apple Music vil lykkes på Android? Har du allerede lastet ned applikasjonen for streaming av Apple fra Google Play Store?