contadores Saltar al contenido

Apple Music kaster huset ut av vinduet med studentrabatt

For noen dager siden gjentok vi Google Musiks brutale tilbud om å fange abonnenter på de viktigste streamingtilbudene som Spotify og Apple Music – selv om Spotify er den ledende lederen i sektoren – og understreker det forestående behovet for plattformen Apple vil tilby noe lignende for å motvirke slag. Vel, fra i dag Universitetsstudenter fra Spania og 24 andre land kan glede seg over Apple-musikkinnhold til en veldig spesiell pris, $ 4,99 per måned i 48 måneder.

Lansert i mai, var denne rabatten først bare for studenter fra Australia, Danmark, Tyskland, Irland, New Zealand, Storbritannia og USA. Men fra i dag, mange andre vil vi kunne glede oss over: Østerrike, Belgia, Brasil, Canada, Kina, Chile, Colombia, Finland, Frankrike, Hong Kong, India, Indonesia, Italia, Japan, Mexico, Nederland, Norge, Russland, Sveits, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Thailand og De forente arabiske emirater.

Apple-musikk Rabatt

Det kan interessere deg | Slik overfører du musikk mellom Apple Music, Spotify, iTunes og YouTube

Som du kan se, Etter de første 3 månedene helt gratis, kan du velge alternativet for studentabonnement for mindre enn $ 5 i måneden – i Spania vil det sannsynligvis koste 5 euro – i 4 år. Med andre ord, Apple tilbyr deg sin brede katalog over musikk til halv pris gjennom hele universitetskarrieren din. Med dette tilbudet viser Apple nok en gang sin interesse for å beholde unge fremtidige fagpersoner, slik det allerede gjør med sine betydelige rabatter i Apple Store.

I noen land vil denne muligheten bli aktivert automatisk hvis du går inn på en universitetskonto som en e-postmelding eller hvis du får tilgang til Wi – Fi på studiesenteret. Som i resten av abonnementene, Apple Music er tilgjengelig både via iTunes fra hvilken som helst datamaskin uavhengig av operativsystem og fra Music-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC eller Android.

Apple musikkskjermbilder

Det kan interessere deg | Apple Music kan være litt mer tilgjengelig snart

Dette nye medlemskapet kommer akkurat som ryktene blir hørt mest om det Apple kan gjøre en betydelig reduksjon på opptil 20% i standard månedlig abonnementsavgift for å konkurrere med andre tjenester som Spotify, Google Music eller Amazon Music, som har kommet i stampe. Den planlagte datoen for Apple å oppdatere prisene for å røre markedet er rett før jul, der Apple forventes å feie inn gadgetmarkedet, noe som fører til en rekke abonnementer på sin strømmetjeneste.

Vil Apple Music utvide sin markedsandel med dette viktige tilbudet? Og du, er du en Apple-musikkbruker, eller planlegger du å bytte til den etter salget?