contadores Saltar al contenido

Apple News Åpne en Twitter-konto for å markedsføre nyhetene dine

Det ser ut til at Apple ønsker å utvide nyhetsapplikasjonen sin over hele verden. For å komme i gang, har opprettet en ny Twitter-konto under navnet @AppleNews for å markedsføre de mest interessante historiene i appen din. I tillegg har selskapet også opprettet en Apple News-konto for Australia: @AppleNewsAU.

Litt etter litt tar Apple vei på Twitter. For noen måneder siden opprettet du allerede @AppleSupport-kontoen for å løse problemer og svare på spørsmålene fra brukerne. Men de har også andre kontoer på det sosiale nettverket som @AppStore, @iTunes, @AppleMusic …

Apple-News (1)

Vi er helt sikre på at denne strategien fra Apple vil fungere for dem, og at de vil få mange flere brukere til å bruke Apple News-appen i fremtiden. For øyeblikket har @AppleNews allerede mer enn 11 000 følgere på under 24 timer.

@AppleNews-kontoen forble inaktiv inntil nylig

Apple har lett etter ansatte og utgivere for å fremheve nyheter og innhold i Apple News-appen, og appen ble nylig oppdatert for å anbefale denne nyheten til brukere siden iOS 9.3. Nå går Apple et skritt videre og vil bruke Twitter for å fange oppmerksomheten til flere brukere og markedsføre Apple News for iPhone og iPad.

Apple News-kontoen på Twitter hadde vært forberedt i noen tid, men hadde aldri tweetet, den forble inaktiv og uten bekreftet Twitter.

Innholdet som ble fremhevet av Apple-utgivere i nyhetsapplikasjonen, er blitt innlemmet i den nye Top Stories-delen, en seksjon som vises øverst på “For You” -menyen.

Mer om iPadizate | Apple vil tillate betalt innhold på Apple News

apple-nyheter

Slik bruker du Apple News på iPhone og iPad utenfor USA

Apple News-appen er ikke tilgjengelig i alle land, og heller ikke på alle operativsystemer for iPhone og iPad. Følg disse trinnene for å få tilgang til denne fantastiske Apple-applikasjonen:

en. Gå inn i appen justeringer.

to. Gå til Generelt> Språk og region.

3. trykke på Region i delen Regional formater.

Fire. Velge OSS.

5. Det vises en svart skjerm som indikerer den regionale endringen.

6. Start enheten på nytt ved å holde låseknappen og Hjem-knappen nede.

7. Klar! Nyhets-appen vil vises som med magi.