free estadisticas Saltar al contenido

Apple News Åpne en Twitter-konto for å markedsføre nyhetene dine

abril 28, 2020

Det ser ut til at Apple ønsker å utvide nyhetsapplikasjonen sin over hele verden. Til å begynne med, har opprettet en ny Twitter-konto under navnet @AppleNews for å markedsføre de mest interessante historiene i appen din. I tillegg har selskapet også opprettet en Apple News-konto for Australia: @AppleNewsAU.

Litt etter litt tar Apple vei på Twitter. For noen måneder siden opprettet du allerede @AppleSupport-kontoen for å løse problemer og svar på spørsmålene fra brukerne. Men de har også andre kontoer på det sosiale nettverket som @AppStore, @iTunes, @AppleMusic …

Apple-News (1)

Vi er helt sikre på at denne strategien fra Apple vil fungere for dem, og at de vil få mange flere brukere til å bruke Apple News-appen i fremtiden. For øyeblikket har @AppleNews allerede mer enn 11 000 følgere på under 24 timer.

@AppleNews-kontoen forble inaktiv inntil nylig

Apple har lett etter ansatte og utgivere for å fremheve nyheter og innhold i Apple News-appen, og appen ble nylig oppdatert for å anbefale denne nyheten til brukere siden iOS 9.3. Nå går Apple et skritt videre og vil bruke Twitter for å fange oppmerksomheten til flere brukere og markedsføre Apple News for iPhone og iPad.

Apple News-kontoen på Twitter hadde vært forberedt i noen tid, men hadde aldri tweetet, den forble inaktiv og uten bekreftet Twitter.

Innholdet som ble fremhevet av Apple-utgivere i nyhetsapplikasjonen, er blitt innlemmet i den nye Top Stories-delen, en seksjon som vises øverst på "For You" -menyen.

Mer om iPadizate | Apple vil tillate betalt innhold på Apple News

apple-nyheter "bredde =" 640 "høyde =" 301 "klasse =" aligncenter størrelse-stor wp-image-183612 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2016/04/apple-news1.jpg 640w , https://t.ipadizate.es/2016/04/apple-news1-320x151.jpg 320w "størrelser =" (maks. bredde: 640px) 100vw, 640px "/></p>
<h2>Slik bruker du Apple News på iPhone og iPad utenfor USA</h2>
<p>Apple News-appen er ikke tilgjengelig i alle land, og heller ikke på alle operativsystemer for iPhone og iPad. Følg disse trinnene for å få tilgang til denne fantastiske Apple-applikasjonen:</p>
<p><strong>1.</strong> Gå inn i appen <strong>innstillinger</strong>.</p>
<p><strong>2.</strong> Gå til <strong>Generelt> Språk og region</strong>.</p>
<p><strong>3.</strong> Trykk på <strong>region</strong> i delen Regional formater.</p>
<p><strong>4.</strong> Velg <strong>USA</strong>.</p>
<p><strong>5.</strong> Det vises en svart skjerm som indikerer den regionale endringen.</p>
<p><strong>6.</strong> Start enheten på nytt ved å holde Lås-knappen og Hjem-knappen inne.</p>
<p><strong>7.</strong> Ferdig! News-appen vil vises som med magi.</p>
<p>        <script async src=