Apple noterer, Google presenterer en ny Android-funksjon som vi ønsker i iOS 13

Google feiret denne uken din utviklerkonferanse og i det har vi vært i stand til å se de nye funksjonene som kommer til Android, noen av dem er kopiert fra iOS, andre ganske interessante. Imidlertid har det vært en funksjon som har gått upåaktet hen av allmennheten, og som kan være ekstremt nyttig.

Denne nye funksjonen kalles Focus Mode, og som våre Andro4all-kolleger forteller oss, er den et verktøy som tar sikte på å forbedre forholdet til enheten vår i ganger når vi trenger konsentrasjon.

Fokusmodus: ingenting vil distrahere deg

Denne funksjonen er designet slik at mobiltelefonen din distraherer deg så lite som mulig når du trenger konsentrasjon, for eksempel når du jobber. Med fokusmodus vil du ha muligheten til å “pause” applikasjonene som vanligvis distraherer deg.

Det kan interessere deg | Sammenligning med iOS gjør vondt: Google tar 6 måneder uten å gi Android distribusjonsdata

I det øyeblikket du aktiverer det, vil ikke bare varsler fra den appen komme til deg, men du vil ikke kunne få tilgang til blokkerte applikasjoner. Så du kan lett oppdage det applikasjonsikoner vil endre farge og de vil vise deg en melding hvis du prøver å åpne dem. Hvis du vil bruke dem igjen, må du gå til innstillingene på enheten og deaktivere Fokusmodus.

Apple har lignende funksjoner med brukstidspunktet, men de er justeringer som gjøres for å tenke på vår daglige dag, ikke i et bestemt øyeblikk der la oss ikke brenne motta varsler og åpne apper fordi vi ønsker å være fokusert. Det er en god ide at Apple kan inkludere innenfor denne delen av brukstiden.

Det er veldig lite igjen for oss å kjenne til nyheter som kommer med iOS 13Apple har sin WWDC 19-konferanse planlagt til 3. juni, og selv om vi allerede vet mange detaljer, er det helt sikkert noen interessante overraskelser som venter oss.