contadores Skip to content

Apple og IBM United for å hjelpe de eldre i Japan

Apple har gått sammen med IBM og Japan Post for å hjelpe de menneskene som ingen husker mest av tiden, eldre eller eldre. Hva har de tenkt? Vel, integrer dem gjennom teknologi, og leverer opptil 5 millioner iPads til eldre i Japan. Vi forteller deg flere detaljer om denne nye planen.

En Apple- og IBM-plan er å forbedre livskvaliteten til Japans eldre

Initiativet fra Apple og IBM er å kunne hjelpe eldre med å opprettholde kontakten med familiene, legene og samfunnet, gjennom iPad. Takket være brukervennligheten av Apple iOS-systemet, eldre kan integreres mer i samfunnet, vet vi allerede at det ikke er så enkelt å begynne å kjenne til teknologien i visse aldre.

Apple-IBM-united-hjelpe-the-eldre-japan-3

“IPad-en er utrolig intuitiv, enkel å bruke, har tilgjengelighetsfunksjoner utviklet for den, noe som gjør den til et perfekt apparat for enhver generasjon og dermed være tilkoblet og engasjert.” Har sagt Tim Cook om prosjektet.

De har også tenkt på det siden IBM vil ha ansvaret for å designe applikasjoner for iPad, tilpasset slik at eldre forstår bedre hvordan den fungerer. Med dem vil de for eksempel hjelpe eldre med å huske når de skal ta medisinene sine, å trene regelmessig eller opprettholde et sunt kosthold, mens de også kan gjøre innkjøp via iPad. Kort sagt tjener prosjektet til å forbedre livskvaliteten til eldre i Japan, selv om dette prosjektet er planlagt å starte fra 2020.

Apple-IBM-united-hjelpe-the-eldre-japan-2

“Dette initiativet vil ha global innvirkning ettersom mange land står overfor utfordringen med å støtte en aldrende befolkning, og vi er beæret over å være involvert i å støtte eldre mennesker i Japan og bidra til å forbedre livene deres med teknologien.” Har sagt Tim Cook.

Apple og IBM samarbeider igjen

Konklusjonen som kan trekkes av alt dette, i tillegg til den store hjelpen de vil tilby de eldre i Japan, er den Apple og IBM samarbeider igjen, i et nytt prosjekt, hvem ville sagt? I juli i fjor fikk vi vite at Apple nådde en avtale med IBM og seg selv Tim Cook Han informerte sine arbeidere om dette, en plan med fokus på forretningsmiljøet, for å samarbeide med begge selskaper. Bare noen måneder senere, i desember i fjor, visste vi om de 10 applikasjonene som Apple og IBM sammen hadde laget for selskaper, resultatet av den opprinnelige planen.

Apple-IBM-united-hjelpe-the-eldre-japan-4

Det er med denne nye bevegelsen, som vi har møtt takket være Cult of Mac, er når de to selskapene har blitt satt i verk i andre ikke-kommersielle områder Det kan hende at de ikke ser ut ved første øyekast, til fordel for Japans seniorsamfunn. I tillegg ser det ut til at de fra Cupertino begynner å bekymre seg for helsen og fokuserer flere av ressursene sine på denne sektoren, det er bare nødvendig å se på antall helsemuligheter som er gitt til Apple Watch, med hjerteovervåker og forskjellige aspekter. i tillegg til.