Apple og Intel sammen, Amplify Tablet, Tweaks for iPad, Cars og iOS

I dag på iPadizate har vi sett flere relevante nyheter om at hvis du ikke har sett, tar det tid å se. Nyheten som skilte seg ut i dag har vært: Apple og Intel kan slå seg sammen for å fortsette å produsere Apples A-serien prosessorer, Apple er optimistisk om det mulige salget i år av sine nye produkter, rapporterer Apple at 99% av sine Ansatte overholder den fastsatte arbeidstiden, Rupert Murdoch får frem et nytt nettbrett som han har til hensikt å erobre studentsektoren og viktige justeringer som ikke kan gå glipp av din iPad eller iPad Mini.

Apple og Intel kunne samarbeide om å produsere chips i A-serien

Etter tvistene i det siste mellom Apple og Samsung, nåværende produsent av Apple-prosessorer, leter Cupertino-selskapet etter en annen produsent for prosessorene sine og tar over fra A6 og fremover. Apple har rettet blikket mot Intel og har forhandlet i disse månedene siden om å ta ansvar for produksjonen av iPhone 5S, femte generasjon iPad eller den nye iWatch, som ryktene ikke stopper.

Apple og Intel kunne samarbeide om å produsere chips i A-serien

Apple er fortsatt veldig optimistisk med tanke på kommende produkter

Tim Cooks selskap er ikke redd for en nedgang i salget av produktene, snarere tvert imot. Apple forventer en økning i salget på de neste enhetene som det vil bringe til markedet, for eksempel iPhone 5S, iPad 5, iWatch eller ombygging av iPod-ene som ble utgitt i 2012.

Apple er fortsatt veldig optimistisk med tanke på kommende produkter

Apple rapporterer at 99% av leverandørene sine oppfyller arbeidsdagsgrensen

Det ser ut til at Apple har lagt en tung hånd på selskapene der de produserer produktene sine inntil 99% av leverandørene strengt overholder arbeidstidene til hver av arbeiderne. Alt dette kom fra den store kontroversen som var om Foxconn og utnyttelsen av de ansatte. Men endelig har Apple oppnådd dette samsvarstallet takket være gjennomgangene det gjør til hver leverandør.

Apple rapporterer at 99% av leverandørene sine oppfyller arbeidsdagsgrensen

Rupert Murdoch lanserer et nettbrett for å konkurrere med iPad i utdanningssektoren

Etter å ha sett hvordan iPad dominerte store deler av studentsektoren i USA og i flere land, har Rupert Murdoch ikke stått ledig ved og lansert et nettbrett som han har til hensikt å ta markedet bort fra Apple. Den nye Amplify Tablet er den nye nettbrettet som ønsker å erobre studenter og ikke bare med sine applikasjoner og spill, men med en lavere pris enn iPad Mini eller iPad.

Rupert Murdoch lanserer et nettbrett for å konkurrere med iPad i utdanningssektoren

Viktige justeringer på din iPad eller iPad Mini

Mountain Center, Retina Pad og flere justeringer er det vi finner i dette veldig komplette innlegget. Jeg anbefaler disse tweaks på det sterkeste siden jeg bruker dem kontinuerlig, og de har gjort bruken av min iPad Mini mer optimal, så hva venter du på å jailbreak enheten din og glede deg over denne serien med tweaks?

De beste tweaks for iPad og iPad mini

Apple søker ingeniører for å forbedre iOS-integrasjonen i biler

Bilmarkedet kan være et sterkt marked for Apple i nærmeste fremtid. Vi viser ikke til muligheten for å lansere en bil, men til integrering av produktene deres i dette markedet. Apple vet dette og leter derfor etter ingeniører for å forbedre integrasjonen av iOS-enheter med biler.

Apple søker ingeniører for å forbedre iOS-integrasjonen i biler

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!