Apple og Samsung fortsetter sin spesielle krig i domstolene

Ny episode i kampen om Apple mot Samsung i de amerikanske domstolene

Såpeoperaen Apple vs. Samsung er langt fra over. Epleselskapet har inngitt en anmodning i retten om å gå videre med søksmålet som er anlagt mot Samsung i USA. Dette inkluderer brudd på tre registrerte patenter av Cupertino, som er viktige verktøy for smarttelefonene deres, inkludert funksjonaliteten til å klype skjermen for å zoome.

Dette trekket skyldes at Apple med hell anket en rettsavgjørelse fra USAs distrikt, som avfeide begjæring om å forby Samsung-produkter som er i strid med design- og verktøypatenter, ifølge dommen fra 2012.

I november beordret USAs lagmannsrett for Federal Circuit dommer Koh til vurdere Apple-saken på nytt med hensyn til de tre patenter av verktøy for funksjonene til brukergrensesnittet. I tillegg ble dommerens avslag på å inngi forføyning basert på designpatenter bekreftet.

samsung-før-etter-iphone

Etter å ha utstedt det offisielle mandatet for Federal Court of Appeal-avgjørelsen, inngav Apple øyeblikkelig forslaget om å fortsette med rettssaken. I denne bevegelsen sendte Apple på nytt bilder av hvordan Samsungs smarttelefoner hadde endret seg etter utseendet til iPhone i juni 2007, slik den hadde gjort ved en annen anledning, for å demonstrere den forsettlige kopien av designet.

Enheter som etterspørres har nå liten eller ingen kommersiell verdi etter nesten to år med salg. Dette kan være grunnen til at Samsung ikke ville ha gitt det så stor betydning og har lammet tvisten. Ikke så Apple, som fortsetter å legge innsatsen til sin juridiske avdeling slik at overtredelsen blir anerkjent.

Florian Mueller, fra FOSS Patents, mener at det viktigste i denne saken er gitt av “definere en norm for en årsakssammenheng mellom overtredelsen og den uopprettelige skaden ”. “Gjelder Apples pågående kamp mot Samsung, dette Årsaksforbindelse er viktig for fremtidige patentpåbud“Sier Mueller.

Apples 915-patent og overtredelse av Samsung

pich-to-zoom-pinch-to-zoom

Hvis Apple har lagt vekt på å anerkjenne en patentovertredelse, er den 915. Den anerkjenner skjermfunksjonalitet for klemming og zooming.

I tillegg til å inkludere Samsung erkjennelsen av krenkelse av overtredelse ved kopiering av dette, har selskapet vært nødt til å sende inn a anke før First Patent Chamber og for Appel Board, siden en sensor fra USAs Patent and Trademark Office fant alle kravene som var fremmet for annullering av patentet.

Apples fremtid i retten

ordfører-dommer1

Apples juridiske avdeling tjener godt på lønnen med selskapets rettssaker i domstolene, i dette tilfellet USA. Faktisk ber den om Northern District Court of California, ledet av dommer Koh, fornye prosedyrene så snart som mulig vi kan lese på Appleinsider.

Selv om Tim Cook ikke ønsket å saksøke Samsung, var han fullt involvert da Steve Jobs tok beslutningen om å gjøre det. Vi husker alle Jobs ord som sa at han kom til å starte en termonukleær krig” mot “tyvegods fra Samsung.

Vi vil avvente utfallet av rettssaken som Apple har.