Apple øker prisen på iPhone 5s i Frankrike og i Spania?

I dag kommer vi tilbake til å snakke om det allerede mer enn analysert, studert og sett Iphone 5s, fordi til tross for at vi nå er klar over dens viktigste fordeler og problemene som terminalen lider, finner vi i virkeligheten i dette tilfellet en ekstra bonus som ikke har gått bra i Europa, enda mindre fordi presentasjonen i Det spanske markedet som vil finne sted 25. oktober, kan faktisk innlemme denne endringen, som slett ikke er lommevennlig siden det representerer en betydelig økning i prisen på iPhone 5s som allerede gjenspeiles i den franske Apple Store.

I dette tilfellet har du vært i stand til å sjekke skjermdumpen til tidligere priser på iPhone 5s og nåværende, med forskjeller på minst 10 euro for terminalen i henhold til den respektive lagringsminnekonfigurasjonen. Sannheten er at det er noe rart, fordi prisøkningen er gjort uten forhåndsvarsel, for den samme terminalen og dette innebærer at den som kjøpte den for to dager siden betalte mindre enn den som kjøpte den i dag, og de har også økt ventetider, slik vi allerede hadde forventet i bloggen vår.

Uansett er det som angår oss den spanske saken, og selv om vi ikke har noen nyheter om dette Prisøkning på iPhone 5s for presentasjonen den 25. oktober, hvis det er noe for den italienske saken der flere blogger har hastet med å kunngjøre prisøkningen også i Italia, og gitt at vi har mange likheter med å være et andre marked og å ha euro som den Når det gjelder Italia, ønsket vi å plassere tabellen nedenfor, fordi til vår overraskelse lanseringen av iPhone 5s i Italia vil bli enda dyrere enn i den franske saken. Så å tro at det i Spania vil stige i pris er nesten en sikkerhet:

Iphone 5s

  • 16 GB modell: før € 699, nå € 709. I Italia 729 €
  • 32 GB modell: før € 799, nå € 811. I Italia 839 €
  • 64 GB modell: før € 899, nå € 917 I Italia € 949

Iphone 5c

  • 16 GB modell: premium € 599, nå € 609. I Italia 629 €
  • 32 GB modell: premium € 699, nå € 711. I Italia 729 €