Apple øker prisene for iPhone 5s og iPhone 5c litt i Frankrike

Apple hever prisene på nye iPhoner i Frankrike

Det har gått mer enn en måned siden Apple introduserte den nye iPhone i samfunnet, men for øyeblikket har de bare blitt lansert i noen få land. Som vi har kommentert de siste dagene, er fredag ​​25. oktober dagen valgt for å lansere de nye iPhonene både i Spania og i mange andre land.

priser-iphone-5s-5c-france

I dag har vi funnet en ubehagelig overraskelse med tanke på prisen på neste iPhone er bekymret. Apple har hevet prisen på iPhone 5s og iPhone 5c i Frankrike. Sikkert, økningen tilsvarer en variasjon av euro mot dollar.

IPhone 5s og iPhone 5c begynner å koste litt mer i Frankrike, vil denne variasjonen påvirke Spania?

Med prisøkningen som ble brukt av Cupertino-selskapet i Frankrike, er prisene på de nye smarttelefonene som følger:

  • 16 GB iPhone 5s: € 709.
  • 32 GB iPhone 5s: € 811.
  • 64 GB iPhone 5s: € 917.
  • 16 GB iPhone 5c: € 609.
  • 32 GB iPhone 5c: 711 €.

Selv om det stemmer at opplastningen bare er henholdsvis 10, 12 og 18 euro, antar vi at denne opplastningen ikke vil være for morsom for noen brukere.

jailbreak-iPhone-5s

Men det virkelig rart er at i andre land i eurosonen der de nye iPhonene også er blitt lansert, som Tyskland, ingen opplasting har skjedd. Når de kommenterer 9to5Mac, kan dette skyldes at enten Frankrike er et isolert tilfelle, som ikke ville gitt mye mening, eller det er ganske enkelt at oppgangen ennå ikke har nådd det tyske landet.

Vi antar at en økning på under 20 euro ikke vil gjøre at noen som planlegger å kjøpe noen av de nye iPhonene ombestemmer seg, når alt kommer til alt når vi snakker om 700 euro, 10 euro opp eller 10 euro ned, er de ikke så viktige.

iphone-5s-ios-7

Vi tror ikke at denne prisøkningen vil påvirke Apples salgsprognos på noen måte. IPhone 5s er en bestselger, som vi allerede har sett ved flere anledninger. IPhone 5c selger kanskje mindre nå, men vi er sikre på at den vil selge veldig bra i det lange løp.

Hva tror du? Vil du revurdere kjøpet av en av de nye iPhonene på grunn av denne prisøkningen? Vi vet ikke om det endelig vil bli brukt i Spania, men hvis vi tar hensyn til pressemeldingen som Apple sendte til media, vil prisen i Spania forbli som i begynnelsen.