contadores Skip to content

Apple ønsker å forhindre at kontoen din blir hacket med en ny funksjon

En av ulempene som teknologibrukere vanligvis møter er phishing, som er en teknikk derved identiteten til et merke blir vanligvis erstattet slik at du klikker på en lenke, vanligvis med et saftig tilbud, og det tar sikte på å oversvømme deg med reklame, få passord og dermed stjele personopplysningene dine.

Den nye versjonen av iOS som er matlaging, 11.3, og som hadde utviklerdebut i går, ønsker å stoppe denne praksisen. Apple jobber med et nytt personvernikonsom vil vises når selskapet, i stedet for a phisher, ber deg om tilgang til data eller konfidensiell informasjon.

Det kan interessere deg | Dette er Spotify-svindelen som feier WhatsApp

Dette ikonet vises når a Pålitelig eller Apple-applikasjon ber deg om personopplysninger. Det er fremdeles et ukjent hvor det ikonet vil vises hvis øverst eller til høyre ved siden av boksen der du oppgir passordet. Målet er ingen ringere enn å prøve å avslutte denne praksis, som forårsaker så mye skade for brukerne.

Og det er at hver gang teknikkene for å prøve å stjele informasjon er mer sofistikerte, til og med kloning av aspektet av fullt pålitelige applikasjoner perfekt, så du må være veldig våken for ikke å falle i fellen. Personvernikonet finner du i iOS, men det har også sin motstykke til MacOS High Sierra 10.13.4, og som også for tiden er i beta. Vi må vente på vår for å komme til den endelige versjonen, som vil inneholde fire nye animojis, et batteriledelsesalternativ for eldre enheter, iCloud-meldinger og en forbedret helse-app.

Det kan interessere deg | iOS 11.3 vil ha en funksjon som kan redde livet ditt

via | idropnews