contadores Skip to content

Apple ønsker å gjøre det lettere å endre lysstyrken på iPad-tastaturer

IPad Pro-tastatur med styreflate

Det ser ut til at Apple jobber med en ny tastatursnarvei som lar brukere av Magic Keyboard for iPad Pro endre lysstyrken på tastene direkte fra selve tastaturet. Dette har vært kjent takket være beta-koden til iOS 13.5.5, hvorav 9to5mac rapporterte eksistensen av nye snarveier for å erstatte handlinger som normalt er ment for funksjonstaster.

En av ulempene med Magic Keyboard er mangelen på funksjonstaster for å endre noen parametere som volum, tastaturets lysstyrke eller skjermens lysstyrke. Funksjoner som har blitt relatert til iPad Control Center eller direkte i den eksterne innstillingsmenyen. Apple har innsett dette og kan muligens løses med en fremtidig programvareoppdatering som inkluderer disse nye snarveiene.

magisk tastatur

Det kan interessere deg | Den siste trenden er å bruke gammel iPhone til å dekorere veggene

Gitt mangelen på både berøringsfelt og funksjonstaster på det nye tastaturet, er et alternativ å kunne bruke tastaturkommandoer i stedet. Utformingen av Magic Keyboard er nøkkelen i driften, men det har ulempen å ha en redusert plass, og det er grunnen til at vi tror Apple ikke har innarbeidet funksjonstaster i det.

iPadOS har for øyeblikket muligheten til å gjenskape noen modifiseringsnøkler, på denne måten kan vi for eksempel bruke caps lock-knappen som en Escape-nøkkel, og som rapportert fra 9to5Mac disse nye funksjonene vil fungere på en lignende måte.

Det er tastaturer på markedet for iPad som inneholder funksjonstaster i oppsettene, men For alternativer som Magic Keyboard vil en oppdatering som denne være mer enn velkommen, og tilbyr muligheten for å ha mer kontroll med gjeldende tastaturoppsett.