Apple ønsker å lage hybrid som mottar strøm gjennom trådløse nettverk

manzana sendte inn en patentsøknad for registrering hos amerikanske myndigheter for å sikre at åndsverket til en skjerm som kan brukes som nettbrett og bærbar PC, nyheten er at denne nye Apple-enheten vil motta strøm gjennom trådløse nettverk Det vil si gjennom signaler som Wi-Fi.

Som vi sier Apple presenterte i Patent- og varemerkekontor US en patentsøknad for en enhet som tilsynelatende har alt som anses som en hybridcomputer, det vil si at den kan brukes både som en bærbar PC og som et nettbrett.

I patentregistreringssøknaden er enheten arkivert av manzana den ville ha en “base” som ville ha en prosessor, en trådløs nettverksbrikke og til og med en strømkilde. Skjermen som kan fjernes, så den vil fungere som et nettbrett. Takket være forbindelsen med denne basen via Wi-fi kan vi overføre filer, applikasjoner … med dette utstyret, men det viktigste er at denne basen gir deg tilgang til strømkilden trådløst.

Denne patentsøknaden står i kontrast til ordene til Apple CEO, Tim Cook, som nylig stilte spørsmål ved forbrukernes “appetitt” på bruken av hybridmodeller: “En brødrister og kjøleskap kan samle seg, men disse enhetene gleder nok ikke noen.”

Dømt etter spredning av hybridapparater som har rammet markedet den siste tiden, er det flere merker som er uenige i Tim Cooks pessimisme. Spørsmålet er om Apple ikke selv kommer til å ende opp med å gi armen til å vri seg slik den gjorde med Ipad mini og tar ut sin egen hybridterminal …

Hilsen fra dypet av bytene.