Apple ønsker å utdanne foreldre med iTunes-foreldreguiden

Apple har i kveld publisert en inngang som rapporterer tilgjengeligheten til “Foreldreveiledning for iTunes”, som beskriver hvordan du bruker iOS-enheter og iTunes-kontoer slik at familiene kan glede seg over iTunes-innhold trygt.

Apple gir ut foreldreveiledningen for iTunes

Utdrag fra guiden:

“Utøv kontrollen over bruken av iTunes for familien.

iTunes tilbyr kraftig tilgang til en veldig bred og mangfoldig verden av iTunes U-bøker, musikk, filmer, TV-serier, mobilapper, podcaster og kurs. Som foreldre kan du konfigurere tilgang for familiemedlemmer basert på score, aldre eller deres dom. ITunes Parent’s Guide gir en oversikt over hva du kan gjøre (aldersspesifikke filmbegrensninger, eksplisitte innholdslåser og mer) og inneholder lenker til flere detaljer om hvordan du får ting gjort. I tillegg kan du lære hvordan du administrerer tilgang til mobile enheter og appkjøp. “

Mer spesifikt beskriver guiden hvordan foreldre ikke skal dele Apple ID-passord med barna sine, men snarere opprette separate iTunes-kontoer finansiert med Apple-gavekort, for å begrense og forhindre overskytende utgifter og kjøp. Foreldre kan også lage en månedlig iTunes-gave til barna sine ved å sette opp en månedlig kreditt på kontoene.

Apple forklarer også i denne guiden. hvordan du bruker foreldrekontroll og begrensninger, og begrenser dermed innholdet som barna dine kan få tilgang til i App Store og i iTunes, med instruksjoner om hvordan du setter disse kontrollene både i iTunes og på iOS-enhetene deres. Til slutt trekker de fra Cupertino også frem i guiden muligheten for å sette tilgangskoder på iOS-enheter for å beskytte uautorisert tilgang av barn.

Foreldre-Guide

Som indikert i dag på iPhoneinCanada, er denne guiden enda en handling som er ment å prøve å gjøre brukere oppmerksom på kjøp i appen, som skaper så mange problemer for Apple. Dette initiativet legger til den nye delen av App Store om kjøp i appen som Apple introduserte ikke gjør noe.

Guiden er en må-lese for alle foreldre som er nye på iTunes eller som nettopp har kjøpt iOS-enhetene sine, og mer hvis de skal dele den med resten av familien. Og hvis du har vært på iOS i mange år, skader det ikke å lese den heller. Alt er for å forhindre at det skjer med oss ​​som den britiske politimannen som mottok en regning på 3 700 kilo for noen “små butikker” som babyen hans hadde laget.

Hva tror du? Tror du Apple kunne gjort mer?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!