Apple oppdaterer App Store med et avsnitt av applikasjoner designet for iOS 7

Hvordan jobber de første timene dine med iOS 7? Apples nye operativsystem kom endelig i går, og millioner av enheter klarte å teste det i sin endelige versjon. Mettingen av serverne i de første timene etter utgivelsen avslørte stor forventning om at det var rundt den nye iOS 7.

Som du selv har sett, er det mange nye funksjoner som er inkludert i den nye iOS 7, selv om alle er i bakgrunnen hvis vi fokuserer på det nye designet. Som forventet ønsker Apple å markedsføre sitt nye operativsystem og hva som er bedre å lære applikasjoner som allerede ser ut i samsvar med det.

app-store-ios-7

Apple åpner en ny seksjon i Apple Store dedikert til applikasjoner som er spesielt designet for iOS 7

Den nye delen er tilgjengelig via alle iOS-enheter ved å gå inn i App Store. I henne nesten 50 søknader skiller seg ut De er designet, enten nylig eller før utgivelsen av iOS 7, for å matche det nye utseendet til operativsystemet.

For å oppdage dem, kan vi navigere gjennom dem ved å bruke tre faner: “Launch”, “Bestselgere” og “Bestselgere gjennom tidene”. Blant disse applikasjonene mangler noen som er til stede i praktisk talt hvilken som helst iPhone. Det er klart vi snakker om gutta på WhatsApp som ser ut til å være det ta det med ro å oppdatere appdesignet og det virker lite som betyr noe for dem at appen deres kolliderer enormt med resten av systemet.

bilde 1

På den annen side, blant applikasjonene som er tilgjengelige i den nye delen av App Store, kan vi finne Yahoo, eBay, Shazam, Pocket eller Twitterrific. I tillegg er i dag applikasjonene av Facebook og Twitter, med nye design lastet med enkelhet, minimalisme og noen transparenter.

App Store inneholder også nye lister over “De beste nye appene” og “De beste nye spillene”

Som de har kommentert i AppAdevice, og benyttet seg av ombyggingen av App Store, har Apple bestemt seg for å ta med to nye seksjoner som erstatter den forrige “New and Featured”. I stedet kan vi nå finne “De beste nye appene” og “De beste nye spillene.”

ios-7-app-store

Interessant nok, sammenfallende med lanseringen av iOS 7, har det kommet store lanseringer til App Store av størrelsen på Infinity Blade III og Angry Birds: Star Wars II. Har du allerede prøvd dem?

Hva tenker du på nye applikasjoner spesialdesignet for iOS 7? Og generelt, hva synes du om iOS 7?