Apple oppdaterer iWork Suite med kompatibilitet for iOS 8

Apple oppdaterer iWork-pakken

Etter presentasjonen av de nye iPhone 6-modellene og offisiell utgivelse av iOS 8, Apple har ikke noe annet valg enn å gjøre det oppdater iWork-produktivitetsprogramvarepakken for å legge til kompatibilitet med Apples nye operativsystem for mobile enheter.

For noen dager siden kunngjorde vi allerede at den nye iPhone 6 kommer med iWork og iLife-suitene som er forhåndsinstallert, vel, noen av disse applikasjonene, spesielt Nummer, Keynote og Pages er oppdatert til versjon 2.4.2 og vi kan allerede stole på dem i iOS 8.

Numbers, Keynote og Pages er nå kompatible med iOS 8

Produktivitetsappene Numbers, Keynote og Pages er nå oppdatert til versjon 2.4.2. Tall veier omtrent 240MB, mens Keynote veier 459MB og sider 276MB.

iWork-apps-iOS8

Nyere Apple-enheter lar eierne sine laste ned disse applikasjonene helt gratis fra iOS App Store, mens brukere som har eldre maskinvare må betale € 8,99 for hver av dem.

iwork-ios-8

I følge Apples pressemelding ser det ut til at iWork Productivity Suite har bare mottatt en liten finjustering for å maksimere kompatibiliteten med Apples nyeste mobile operativsystem. Vi snakker uten tvil om iOS8.

Fra AppleInsider blir vi imidlertid informert om at disse applikasjonene også har lagt til støtte med iCloud Drive, selv om uten OS X 10.10 Yosemite vil lagrings- og synkroniseringsplattformen ha ganske begrenset bruk.

numbers_review_imore_iphone_ipad

Last ned tall, nøkkelord og sider for iPhone, iPad og iPad Mini

Venter du på å kjøpe den nye iPhone 6? Vil du ikke vente mer? Kan du i så fall test iWork-applikasjoner Last ned dem fra følgende widgeter før du tuller med dem på de nye Apple-mobile enhetene som vil ha dem forhåndsinstallert.

tall

Numbers er en iPad og iPhone applikasjon av regneark, Den er utviklet spesielt for iPhone, iPad og iPod Touch. Applikasjonen tilbyr opptil 250 forskjellige funksjoner og har mer enn 30 maler tilgjengelig og forhåndsdesignet av Apple.

Keynote

Hvis du vil lage presentasjoner unik på en rask og enkel måte du ikke kan gå glipp av Keynote-applikasjonen på iPhone eller iPad. Det byr på mye av temaer, interaktiv statistisk grafikk, animasjoner og forskjellige skriftformater å lage presentasjonene våre med mye klasse og stil.

sider

Sider-appen er tekstbehandler par excellence og er veldig enkel å bruke. Pages har veldig varierte verktøy og funksjoner som lar oss alle slags rapporter og dokumenter ved hjelp av opptil 60 profesjonelle maler.

Hva tenker du om at iWork-pakken er gratis på nye Apple-mobile enheter? Kommenter i kommentarene og husk at du kan dele denne nyheten på sosiale nettverk hvis du ønsker det.