free estadisticas Saltar al contenido

Apple oppdaterer iWork Suite med multitasking-funksjonen til iOS 9 og OS X El Capitan

abril 27, 2020

Alle nyhetene fra iWork i iOS 9 og OS X El Capitan

I går oppdaterte Apple iWork Suite-applikasjonene, både for Mac og iPhone og iPad. Denne oppdateringen gir Pages, Numbers og Keynote den etterlengtede støtten for Slide Over og Split View multitasking.

Force Touch-bevegelser har også blitt inkludert i hver av disse applikasjonene, som fungerer perfekt med Magic Trackpad, Magic Trackpad 2 og Retina MacBook Pro-styreflaten.

IWork Suite

Keynote- og Pages-appene har fått støtte for å åpne presentasjoner og dokumenter siden versjonene 2006 og 2008, mens Numbers nå kan åpne regnearkene for 2008.

IWork Suite

Men uten tvil er stjernenyheten i denne oppdateringen kompatibiliteten med Split View, som lar oss åpne applikasjonen samtidig som vi bruker andre på iPad Air 2.

IWork Suite

I tillegg har Keynote, Numbers og Pages støtte med 3D Touch-teknologi på iPhone 6s og iPhone 6s Plus. På iPad lar alle tre applikasjonene oss nå bruke Multi-Touch-bevegelser for å velge tekst, få tilgang til en verktøylinje og tekstformatering og nye snarveier for trådløse tastaturer.

IWork Suite

Så lar vi deg laste ned nedlasting av disse applikasjonene i App Store og i Mac App Store. Trykk på oppdatering!

Last ned sider for iOS 9

Last ned tall for iOS 9

Last ned Keynote for iOS 9

Last ned sider for Mac

Last ned tall for Mac

Last ned Keynote for Mac

Takket være denne nye oppdateringen for iOS 9 og OS X El Capitán, blir applikasjonene Pages, Numbers og Keynote enda kraftigere og produktive verktøy. Bruker noen av dere regelmessig noen av disse appene på iPhone, iPad eller Mac? Eller foretrekker du å bruke Office-appene?