Uncategorized

Apple patenterer 12 Animojis med opptil 45 forskjellige stillinger

Animojis

Apple har inngitt en nysgjerrig patent med Hong Kong Patent and Trademark Office. Patentet viser illustrasjoner av opp til 12 Animojis —Den som allerede er til stede i iOS og iPadOS – med forskjellige posisjoner.

I motsetning til hva som skjer med andre applikasjonspatenter, tilbyr ikke denne typen patenter noen form for detaljer eller spesifikasjoner, bare design.

Men takket være patentillustrasjonene som er samlet i Patently Apple, kan vi få en liten ide om hva Apple har i tankene for fremtiden til emojis i programvaren til operativsystemene.

Det kan interessere deg | For Apple går fremtiden til videosamtaler gjennom Memojis og den utvidede virkeligheten

Apple kunne fornye bruken av Animojis fullstendig

I det nye Apple-patentet ser vi noen designbilder av 12 emojier for iOS og iPadOS. Blant dem finner vi blekkspruten, musen og kua.

Det er ikke veldig tydelig om det er emojis eller Animojis, siden referansen henvises til Animojis.

Som du ser på bildene, har Apple patentert designet av Animojis i 45 forskjellige holdninger. Vi kan se Animojis i et sint, trist og lykkelig humør. I tillegg vises de også foran, bak, side, i luftfoto …

Animojis

Animojis

Animojis

Det kan interessere deg | Opptil 66 patenter registrert av Apple: fra kart i utvidet virkelighet til nyheter på iPad

I patentet, under illustrasjonene, er det beskrevet at utseendet til det animerte bildet gir sekvenser av overganger mellom emoji fra forskjellige vinkler. Det er sannsynlig at selskapet forbereder nyheter for sine emojis og / eller for sine Animojis på både iOS og iPadOS. Hva synes du om dette patentet? Hvordan tror du Apple vil implementere endringene i iPhone og iPad Animojis?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK