Uncategorized

Apple Pay ankommer Caja Rural: du kan allerede betale med iPhone eller Apple Watch

Bekvemmeligheten med å ta ut iPhone for å betale, er det mange brukere i Spania allerede gjør. Vi har nettopp fått vite at Caja Rural-enheten, som EVO Banco og Openbank, vil starte i dag med dette systemet, noe som uten tvil er gode nyheter for kundene dine. Caja Rural og EVO Banco vil aktivere Visa-kreditt- og debetkortene sine, mens Openbank vil bruke sine MasterCards.

Det er gode nyheter at både banker og sparebanker i landet vårt tar i bruk dette som et betalingssystem, som tillater rene og komfortable transaksjoner fra vår iPhone, iPad eller Apple Watch, og har også et pluss av sikkerhet til vår måte å operere på, det har aldri vært enklere eller enklere.

Det kan interessere deg | Apple publiserer en sikkerhetsguide om Face ID og Apple Pay: les den her

I følge Apple er betalingssystemet sitt mer praktisk å bruke enn et debet- eller kredittkort. Sannheten er at det gir ekstra sikkerhet ved å kunne bruke det både med et fingeravtrykk og ansiktet vårt. I tillegg til dette blir kortnummeret aldri lagret verken på enheten eller på serverne fra det nordamerikanske selskapet.

Apple Pay er tilgjengelig for alle enheter fra iPhone 6 og nyere, inkludert iPhone SE, Apple Watch eller til og med iPad Pro, Air, Air 2, Mini 3 og iPad 2017 og 2018. Caja Rural Extremadura er et mål i regionen og på denne måten er det sterkt forpliktet til implementering av dette trygge og komfortable betalingssystemet.

Å sette opp Apple Pay er veldig enkelt, du må bare se på opplæringen vår, og hvis du bruker Apple Watch forteller vi deg også hvordan du må fortsette å begynne å betale fra i dag.

via | Twitter

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK